Filerimos Village Hotelli

https://www.detur.fi/static/hodes_flerimos_village_s_filvil/rhodes_flerimos_village_s_00_filvil.jpg

Kausi:

Vanhahtava turistihotelli

Suuri hotellikokonaisuus sijaitsee lentokentältä Rodoksen kaupunkiin johtavan vilkkaan päätien varrella. Hotelli sijaitsee lentokentän suuntaan Ialyssoksen kylästä ja yleinen ranta on kävelymatkan päässä. All Inclusive -hotellissa on peruspalvelut loman viettoon. Hotellin yhteydessä on minimarket. Sisä- ja ulkotiloissa on baari ja pääravintolan yhteydessä ulkoterassi. Piha-alueella aurinkotuoleja ja -varjoja, kaksi aikuisten allasta, lasten allas ja pienten lasten kahluuallas sekä leikkialue. Yleisellä rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot. Maksuton nettiyhteys hotellin alueella (vastaanotosta saatavalla laitekohteisella koodilla). Mahdollisuus pelata pingistä ja boccia sekä maksua vastaan biljardia ja tennistä. Allasalueella on etenkin sesonkina ohjattua toimintaa lomanviettäjille.

Huoneet

Pelkistetty kahden hengen huone, laattalattia, jääkaappi ja kalustettu parveke / terassi. Kylpyhuoneessa amme, hiustenkuvaaja saatavissa (takuumaksu). Lisävuodemahdollisuus yhdelle. Useimmat huoneet sijaitsevat päärakennuksessa, mutta huone saattaa myös sijaita jossakin sivurakennuksista. Huoneiden taso vaihtelee* eikä varatessa voi siihen vaikuttaa.

Perhehuoneet ovat hieman tilavampia ja useimmat niistä sijaitsevat koripallokentän lähellä olevassa rakennuksessa. Kaksoisvuode sekä kaksi normaalivuodetta, ei lisävuodemahdollisuutta, muuten sama varustelu.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. *Rakennettu 1997, jonka jälkeen on osa huoneista ja osa kalusteista uusittu 2007. Huoneita 247 ja ne sijoittuvat 12 kolmikerroksiseen rakennukseen, joissa hissi. Vastaanotossa maksulliset tallelokerot.

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Hissi
  • Rakennusvuosi ( 1977 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2007 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Illallisravintola
  • Sisäbaari
  • Ulkobaari

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:37 IALYSOS AVENUE, RHODES 85100

Telephone

:2241092510

Fax

:2241091575

Sähköpostiosoite

:filres@otenet.gr