Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Akti Imperial Deluxe Hotelli

Akti Imperial Deluxe Hotelli

Kausi:

Tasokas kylpylähotelli Ixiassa perhelomailuun

Äskettäin perusteellisesti uusittu hotelli rantatien varrella, kulku rannalle alikulkutunnelin kautta. Kolmisiipinen, peräti 710 huoneen hotelli tarjoaa loistavat puitteet lomanviettoon niin perheille kuin pariskunnillekin. Langaton WiFi hotellialueella, asiakkailla käytössä myös nettikahvila. Aulabaari, pääravintola Epicurus sekä neljä a la carte -ravintolaa (1 x vko/ravintola sis. ai-ohjelmaan), myös ulkotiloissa useampi baari. Hotelli järjestää sesonkina iltaohjelmaa ja elävää musiikkia ja päiväaikaan ohjattua toimintaa. Kampaamo sekä muutamia liikkeitä. Erillinen kylpyläosasto palveluineen, sisäuima-allas, sauna ja hamam ( käsittelyt maksullisia) sekä kuntosali, jossa erilliset osastot naisille ja miehille. Aktiviteetteja, kuten biljardi, pöytätennis, tennis, koripallo, rantalentopallo ja pelihuone, osa palveluista maksullisia. Allasalueella kaksi isoa allasta sekä erillinen lasten allas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allaspyyhkeet saatavissa (takuumaksulla). Lapsille kansainvälinen miniklubi ja leikkialue. Hotellin omalla rannalla baaripalvelut, rantalentopallo, ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot. Rannalla myös erilaisia maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet

Tilavia kahden huoneen sviittejä, joissa on erillinen kahden hengen makuuhuone ja olohuone, jossa vuode yhdelle, yksi kylpyhuone sekä parveke. Rauhallisin sävyin sisustetuissa moderneissa sviiteissä laattalattia ja kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Pienemmissä kahden hengen huoneissa sama varustelu, mutta vain yksi huone, kylpyhuoneessa joko amme tai suihkukaappi. Kaikissa lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Muuta

Virallinen luokitus 5*.Hotelli rakennettu 1968, mutta se on perusteellisesti uusittu& talvella 2017-18 ja tänä talvena uusi kokouskeskus sekä lisärakennus. Yhdeksänkerroksisessa hotellissa yhteensä 710 huonetta, 5 hissiä.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä sekä all inclusive-hoito. All inclusive sisältää päivän pääateriat ja ruokajuomat sekä välipalaa ja paikallisia virvoitus- ja alkoholijuomia erillisen hotellilta saatavan ohjelman mukaisesti.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Rodos - 12 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 50 )
  • Paikalliseen keskustaan ( Ixia - 200 m )
  • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 4 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Trianton Ave. Ixia, 85100 Rhodes

Telephone

:+30 2242 09 23 16

GOOGLE REMARKETING CODE