Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Avra Beach Hotelli

Kausi:

Raikas all inclusive- rantahotelli Ixiassa
Tämän lähemmäksi merenrantaa et täällä pääse majoittumaan. Kreikkalaisen puhdaslinjaisesti rakennettu Avra Beach sijaitsee rannan puolella päätietä - ei tien ylityksiä eikä alituksia päästäksesi merenrantaan. Hotellin lähellä on pankkiautomaatti ja lähimmät Ixian baarit, tavernat ja kaupat. Hotellissa on minimarket ja maksullinen nettiyhteys sekä internetnurkkkaus. Valoisasta hotelliaulasta avautuu kutsuva näkymä sisäpihalle, jossa on vihreä nurmikenttää, istutuksia ja katseen täydeltä rantaviivaa turkoosin Välimeren äärellä.

Laaja allasalue avautuu suoraan Ixian merenrantaan. Hotelliasiakkaille on ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot hotellin omalla ranta-alueella ja rantapyyhkeet ovat tarjolla päivittäin. Lapsille on erillinen kahluuallas. Yhdistetty ranta&allasbaari. Alueen reunamilla sijaitsee pieni kauneushoitola, pelihuone, iltaohjelmanäyttämö sekä 4-12-vuotiaiden lasten kansainvälinen miniklubi. Myös pääravintola sijaitsee rannan lähellä ja sen ulkoterassilla voi nauttia kauniista merimaisemasta. Sisäbaari on käytettävissä sään vaatiessa. Päiväsaikaan hotellissa järjestetään erilaisia aktiviteetteja vesipoolosta ja -jumpasta karaokeen ja lasten minidiskoon. Iltaisin on show-ohjelmaa, teemailtoja ja elävää musiikkia. Ajanvietettä tarjoaa myös biljardi, pelihuoneen pelikoneet ja pöytätennis sekä tennis, osa näistä maksullisia. Yleisen rannan puolella maksulliset tuolit ja varjot, n. 500 m päässä on tarjolla maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet
Selkeälinjaiset, kodikkaat, vaalein värein ja puukalustein sisustetut standardihuoneet, joissa laattalattia, puhelin ja satelliittitelevisio sekä maksullinen tallelokero. Kylpyhuoneessa amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja, kylpytossut hotellivieraiden käyttöön. Tilavahko kalustettu parveke tai maaterassi. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen ilmastointi/lämmitys ajalla 22.4. - 14.6 ja 16.9. - 30.10. Kesäkuukausina 15.6.-15.9. ilmastointi sisältyy huonehintaan

Perhehuone kaksiosainen, tilojen välissä porras ja avattava, osittain suljettava lasiseinä. Ylätasolla on kaksi normaalivuodetta ja alatasossa kaksoisvuode, yksi kylpyhuone, ei lisävuodemahdollisuutta, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa. Maksullinen ilmastointi/lämmitys ajalla 22.4. - 14.6 ja 16.9. - 30.10. Kesäkuukausina 15.6.-15.9. ilmastointi sisältyy huonehintaan.

Muuta
Virallinen luokitus 4*. Hotelli on  uusittu vuosina 2003 ja 2008. Hotelli koostuu viisikerroksisesta päärakennuksesta sekä viidestä 2-kerroksisista bungalow-rakennuksesta. Päärakennuksessa hissit (2 kpl). Yhteensä hotellissa on 224 huonetta. 132 standardihuonetta on päärakennuksessa sivuttaisella merinäköalalla ja 92 perhehuonetta sijaitsee bungaloweissa puutarhanäkymin.

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Rodoksen kenttä - 7 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Ixia - 200 m )
 • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 4 km

YLEISET PALVELUT

 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 5 )
 • Hissi ( 2 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa, MasterCard & Amex )
 • Internetyhteydet

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Sisäbaari
 • Ulkobaari
 • Illallisravintola

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta
: Lisämaksusta