Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Avra Beach Hotelli

Avra Beach Hotelli

Kausi:

Raikas rantahotelli Ixiassa

Tämän lähemmäksi merenrantaa et täällä pääse majoittumaan. Kreikkalaisen puhdaslinjaisesti rakennettu  Avra Beach sijaitsee rannan puolella päätietä - ei tien ylityksiä eikä alituksia päästäksesi merenrantaan. Hotellin lähellä on pankkiautomaatti ja lähimmät Ixian baarit, tavernat ja kaupat. Hotellissa on minimarket ja maksullinen nettiyhteys sekä internetnurkkkaus. Valoisasta hotelliaulasta avautuu kutsuva näkymä sisäpihalle, jossa on nurmikenttää, istutuksia ja katseen täydeltä rantaviivaa. Laaja allasalueella ilmaiset aurinkotuolit ja -varjot ja rantapyyhkeet ovat tarjolla päivittäin. Lapsille on erillinen kahluuallas. Yhdistetty ranta&allasbaari. Alueen reunamilla sijaitsee pieni kauneushoitola, pelihuone, iltaohjelmanäyttämö sekä 4-12-vuotiaiden lasten kansainvälinen miniklubi. Pääravintola sijaitsee rannan lähellä ja sen ulkoterassilla voi nauttia kauniista merimaisemasta. Sisäbaari on käytettävissä sään vaatiessa. Päiväaikaan hotellissa järjestetään erilaisia aktiviteetteja lapsille ja aikuisille. Sesonkiaikana iltaisin on show-ohjelmaa, teemailtoja ja elävää musiikkia. Ajanvietettä tarjoaa myös biljardi, pelihuoneen pelikoneet ja pöytätennis sekä tennis ja rantalentopallo, osa näistä maksullisia. Hotellin kohdalla rannalla ilmaisia rantatuoleja ja -varjoja, heti vieressä yleisen rannan puolella maksulliset tuolit ja varjot, n. 500 m päässä on tarjolla maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet

Selkeälinjaiset, kodikkaat, vaalein värein ja puukalustein sisustetut standardihuoneet, joissa laattalattia ja tilavahko kalustettu parveke/maaterassi. Kylpyhuoneessa wc, amme/käsisuihku, osassa suihkukaappi, kylpytossut hotellivieraiden käyttöön. Lisävuodemahdollisuus (80x180cm) yhdelle, vauvansänky saatavilla. Perhehuone kaksiosainen, tilojen välissä porras ja avattava, osittain suljettava lasiseinä. Ylätasolla on kaksi normaalivuodetta ja alatasossa kaksoisvuode, yksi ammeellinen kylpyhuone, ei lisävuodemahdollisuutta, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa.

Superiorhuone ja superiorperhehuone ovat uusittuja huoneita ja niissä on modernimpi sisustus ja väritys, mutta sama varustetaso kuin standardi/perhehuoneissa.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Rv 1976 ja hotellia on uusittu vuosina 2003, 2008, 2017 ja 2018 (osa kerrallaan), se koostuu viisikerroksisesta päärakennuksesta, jossa kaksi hissä sekä viidestä 2-kerroksisista bungalow-rakennuksesta (ei hissejä). Yhteensä 264 huonetta, joista 132 standardihuonetta on päärakennuksessa sivuttaisella merinäköalalla ja 92 perhehuonetta sijaitsee bungaloweissa puutarhanäkymin.

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla. Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti: 1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Rodos - 7 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Ixia - 200 m )
 • Ydinkeskustaan ( Rodoksen kaupunki )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa, MasterCard & Amex )
 • Tallelokerot huoneissa ( 19,00 €/vko )
 • Internetyhteydet

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Sisäbaari
 • Ulkobaari
 • Illallisravintola

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Ialisos Avenue - ixia - 85100 Rhodos

Telephone

:22410 96284

Fax

:22410 94453

GOOGLE REMARKETING CODE