Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Belair Beach Hotelli

Belair Beach Hotelli

Kausi:

Rento lomahotelli loistavalla sijainnilla Ixia-rannalla
Konstailematon keskitason lomahotelli sijaitsee Ixiassa päätien varrella, vain muutaman kilometrin päässä Rhodoksen kaupungista. Lähistöllä toinen hotellimme Lito ja ympäristössä hotellien lisäksi joitain kauppoja sekä tavernoita ja baareja kävelymatkan sisällä. Hotellin edustalta hyvät yhteydet bussilla tai taksilla Rhodoksen keskustaan. Hotellissa hyvät peruspalvelut; minimarket, pankkiautomaatti, langaton nettiyhteys ja maksullinen internetnurkkaus. Aulatilassa oleskeluryhmiä ja satelliittitelevisio sekä baari. Ravintola ja snackbaari, joka päiväaikaan toimii a la carte -ravintolana. Allasalue hotellin sivustalla, siellä yksi iso allas ja aurinkotuolit sekä -varjot. Hotelli järjestää elävää musiikkia kahdesti viikossa allasalueella (säävaraus). Tenniskenttä ja varusteita saatavilla (sis. ai-ohjelmaan, muuten maksullinen), koripallokenttä sekä maksullinen biljardi ajanvietteeksi. Tien toisella puolella olevalla rannalla maksulliset rantatuolit ja aurinkovarjot sekä erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia (maksullisia).

Huoneet

Standardihuoneet vanhahkoja, mutta siistejä, vaalea sävyin sisustettuja. Laattalattia, televisio ja puhelin sekä maksullinen tallelokero ja tilava kalustettu parveke. Kylpyhuoneessa verhollinen suihkunurkkaus (osassa amme), wc ja hiustenkuivaaja. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Muuta
Virallinen luokitus 4*. Hotelli rakennettu 1974,  osa standardihuoneista uusittu 2016, samoin vastaanottotila, aula ja snackbaari. Vastaanotossa rahanvaihto. Viisikerroksisessa hotellissa on yhteensä 165 huonetta ja kaksi hissiä.

Hintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja puolihoito, lisämaksusta all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Rodoksen kenttä - 10 km )
  • Rantaan ( Ixia-ranta - 50 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Ixia - 300 m )
  • Ydinkeskustaan i Rodoksen kaupunki - 3,5 km

YLEISET PALVELUT

  • Hissi ( 2 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 5 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Internetyhteydet ( Koko hotellin alueella )
  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa, MasterCard & Amex )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:85101 Ialyssos- Rhodes

Telephone

:0030 224 10 23 731