Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lito Hotelli

Lito Hotelli

Kausi:

Huippusijainti Ixiassa rannalla
Toimiva hotellikokonaisuus sijaitsee rantaviivaa myötäilevän päätien vieressä. Ixian ranta on hotellin edessä tien toisella puolella. Lähellä on myös hotellimme Belair Beach sekä Sheraton ja Amathus Beach. Hotellin edustalta on hyvät yhteydet bussilla tai taksilla muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan Rhodoksen kaupunkiin. Ympäristössä on hotellien lisäksi jonkin verran kauppoja, tavernoita ja baareja.
Aulatilassa oleskeluryhmiä, televisio sekä aulabaari. Hotellin alueella ilmainen langaton nettiyhteys. Alakerrassa aurinkoinen oranssi-valkoinen ravintola, jonka lisäksi hotellissa on kahvila. Etupihan aurinkoisella allasalueella erillinen lasten allas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari. Hotellin omalla ranta-alueella tien toisella puolella maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä paljon vesiurheilumahdollisuuksia (lisämaksusta).

Huoneet
Tänä vuonna uusituissa huoneissa laattalattia, satelliittitelevisio, langaton nettiyhteys ja maksullinen tallelokero. Kalustettu parveke, josta ainakin suurimmasta osasta osittainen merinäkymä. Kylpyhuoneessa joko amme tai suihku sekä wc ja hiustenkuivaaja. Ei lisävuodemahdollisuutta. Hotellissa on muutama hieman isompi standardihuone, joissa on kolme normaalivuodetta, muuten sama varustelu. Vauvansänky saatavilla. Keskusilmastointi.

Muuta
Virallinen luokitus 3*. Hotelli on rakennettu 70-luvulla, aulatila ja huoneet uusittu vuonna 2018. Nelikerroksisessa hotellissa on yhteensä 92 huonetta, yksi hissi. Vastaanotossa rahanvaihto ja hotellin läheisyydessä pankkiautomaatti.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive -hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Rodos - 14 km )
 • Rantaan ( Hotellin ranta - 20 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Ixia - 50 m )
 • Ydinkeskustaan ( Rodoksen kaupunki )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Sisäbaari
 • Ulkobaari ( allasbaari )
 • Illallisravintola

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:IXIA AVENUE

Telephone

:0030-2241023511

Fax

:0030-2241020310

GOOGLE REMARKETING CODE