Sentido Ixian Grand Hotelli

https://www.detur.fi/static/rhodes_sentido_ixian_grand_s_senixi/rhodes_sentido_ixian_grand_s_00_senixi.jpg

Kausi:

Tyylikäs aikuisille suunnattu rantahotelli Ixiassa
Hotelli on suunnattu yli 16-vuotiaille ja se sijaitsee rauhallisessa osassa Ixian ranta-aluella, kylän keskustan tavernat ja kaupat kävelymatkan, Rodoksen vanhaan kaupunkiin n. 5 km.  Hotellissa kampaamo, minimarket ja kultaliike. Langaton nettiyhteys koko hotellialueella, lisäksi asiakaskäytössä maksulliset tietokoneet aulatilassa. Aularavintola ja pääravintola sekä kaksi erityyppistä a la carte -ravintolaa (1 x sis. ai-ohjelmaan, etukäteisvaraus). Sesonkiaikaan hotelli järjestää ohjelmaa ja elävää musiikkia alueella sekä ohjattua liikuntaa. Maksullinen kylpyläosasto, jossa erilaisia hoitoja, kauneushoitola ja hamam  ja sisäallas kylpyläasiakkaiden käyttöön.  Hyvinvarustettu kuntosali ja maksullinen biljardi sekä internekahvila asiakkaiden käytössä. Pihan allasalueella merivesiallas ja normaaliallas, allaspyyhkeet saatavissa ja aurinkotuolit sekä allabaari. Viereisellä pikkukivirannalla maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot.

Huoneet

Päärakennuksen tilavissa deluxe-huoneissa tyylikäs sisustus, laattalattia ja tallelokero. Kylpyhuoneissa amme/kiinteä suihku ja hiustenkuivaaja. Kalustettu parveke, osassa deluxe-huoneita poreallas parvekkeella. Lisävuodemahdollisuus yhdelle. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Merinäköala lisämaksusta.

Sivurakennuksen kahden hengen huoneet hieman pienempiä, muuten sama varustelu kuin päärakennuksen huoneissa, näkymä kaikista puutarhaan, sisämaahan. 

Muuta

Virallinen luokitus 5 *. Hotelli on rakennettu 1979 ja uudistettu 2008. Neljä kerrosta kahdessa rakennuksessa, hissit, yhteensä 246 huonetta. Vastaanotossa rahanvaihto ja maksuton WiFi.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive-hoito. All inclusive sisältää päivän pääateriat ja paikallisia juomia sekä muita palveluita erillisen, hotellilta saatavan ohjelman mukaisesti.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Rhodos Airport - 7 km )
  • Rantaan ( Ixia - 0 km )
  • Paikalliseen keskustaan ( Ialyssos - 2 km )
  • Ydinkeskustaan ( Rhodos - 6 km )

YLEISET PALVELUT

  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 4 INCLUDING GROUND FLOOR )
  • Hissi ( 4 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( IXIA BEACH )
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:EL. VENIZELOU 1 (SIDE ROAD) - IXIA BEACH

Telephone

:00302241092944

Fax

:00302241094413

Sähköpostiosoite

:info@theixiangrand.gr