Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Virginia Hotelli

Virginia Hotelli

Kausi:

Keskitason all inclusive -hotelli rauhallisella alueella Kalitheassa
Useammasta kolmikerroksisesta rakennuksesta koostuva hotelli sijaitsee rauhallisella alueella, rannan lähettyvillä, Kalithean kylän palveluihin matkaa n. 700 m. Hotelli tarjoaa mukavat peruspalvelut lomanviettoon;  maksullinen nettiyhteys ja nettinurkkaus, matkamuistomyymälä ja minimarket. Hotellissa ravintola ja baari sisä- sekä ulkotiloissa. Erillinen pieni kylpyläosasto, jossa maksullisia hoitoja. Rakennusten keskellä aurinkoinen, suojainen allasalue, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä erillinen lasten allas ja lapsille leikkialue. Viihdykkeeksi myös pelihuone, jossa maksullisia pelejä kuten biljardi. Läheiselle yleiselle rannalle kävelymatka (200m), rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot sekä baaripalvelut ja erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet

Eri tyylein sisustettuja tilavahkoja standardihuoneita, joissa laattalattia ja pieni jääkaappi. Osassa maksullinen tallelokero. Television kaukosäätimestä 10eur takuumaksu. Kylpyhuoneessa joko amme tai suihkukaappi ja wc. Lisävuodemahdollisuus yhdelle vuodesohvasta, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Yleistä

Hotelli rakennettu vuonna 1988 sekä uusittu viimeksi 2004 ja 2018 rakennettu lisää huoneita.  Yhteensä 272 huonetta kymmenessä kolmikerroksisessa rakennuksessa,hissi ainoastaan päärakennuksessa ja sviittirakennuksessa. Vastaanotto avoinna 24/7, vastaanotossa maksullisia tallelokeroita. .

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive -paketti. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Rodos - 13 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 200 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kalithea - 700 m )
  • Ydinkeskustaan ( Rodoksen kaupunki )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Reni-Koskinou, 85100, Rhodes, Greece

Telephone

:+ 30 22410 61103

Fax

:+30 2241 063420

GOOGLE REMARKETING CODE