Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Selini Suites Hotelli

Kausi:

Rento all inclusive-hotelli rauhallisella Kolimbarin alueella, rannan tuntumasa
Hotelli sijaitsee päätin varrella, pienessä Kamisianin kylässä, Rapanianan alueella Kolimbarin (2 km) lähettyvillä. Rantaan 200 m, ranta-alueella maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla baari, ravintola, pieni ilmainen kuntosali, pöytätennis ja maksullinen biljardi. Sesonkiaikaan ajoittain järjestettyä iltaohjelmaa. Aurinkoinen ja tilava allasalue, jossa baaripalvelut, ilmaiset aurinkotuolit ja –varjot. Isosta altaasta osa erotettu lapsille, lisäksi erillinen poreallas. Toinen, rauhallisempi allasalue sijaitsee piha-alueen takaosassa. Allaspyyhkeet vuokrattavissa. Lapsille pieni leikkialue ja sesonkina myös kv. miniklubi (4-12 v). Hotellilla on uusi vesipuisto n. 100 m hotellilta, se on auki päivittäin 7 tuntia.

Huoneet
Voimakkain värein sisustettuja standardi-, superior- ja superiorperhehuoneita. Kaikissa huoneissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneissa amme tai suihkunurkkaus. Maksullinen tallelokero ja pesulapalvelu. Standardihuoneessa ei lisävuodemahdollisuutta, isommissa pohjakerroksessa sijaitsevissa superior - ja perhehuoneissa lisävuodemahdollisuus sohvasta kahdelle, näissä huonetyypeissä myös pieni keittonurkkaus, jossa jääkaappi ja sähkölevy (2 kpl), ei keittiövarusteita. Vauvansänky saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Hotelli valmistunut 1997, uusittu 2005. Yhteensä 137 huonetta viidessä kolmikerroksisessa rakennuksessa, hissi vain päärakennuksessa. Vastaanotto 24 h

Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen standardihuoneessa ja all inclusive-hoito, johon sisältyy päivän pääateriat ruokajuomineen ja välipalaa sekä muita palveluja hotellilta erikseen saatavan ohjelman mukaisesti. Lisätietoja ateriavalinnoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle i Hanian lentokenttä - 35 km
 • Rantaan ( Yleinen ranta - 200 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kolymbari - 2 km )
 • Ydinkeskustaan ( Platanias - 10 km )

YLEISET PALVELUT

 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 )
 • Hissi ( Päärakennuksessa )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Internetyhteydet
 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Relax allas
: Lisämaksusta