Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Selini Suites Hotelli

Selini Suites Hotelli

Kausi:

Rento all inclusive-hotelli rauhallisella Kolimbarin alueella, rannan tuntumassa
Hotelli sijaitsee päätien varrella, pienessä Kamisianin kylässä, Rapanianan alueella Kolimbarin kylän (2 km) lähettyvillä. Rantaan n. 400 m, ranta-alueella maksullisia aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla baari, ravintola, pieni ilmainen kuntosali, pöytätennis ja maksullinen biljardi. Sesonkiaikaan kerran viikossa järjestettyä iltaohjelmaa. Aurinkoinen ja tilava allasalue, jossa baaripalvelut, ilmaiset aurinkotuolit ja –varjot. Isosta altaasta osa erotettu lapsille, lisäksi erillinen poreallas. Toinen, rauhallisempi allasalue sijaitsee piha-alueen takaosassa. Allaspyyhkeet vuokrattavissa. Lapsille pieni leikkialue ja sesonkina myös kv. miniklubi (4-12 v). Hotelliasiakkaiden käyötssä vesipuistu (n. 350 m hotellilta, pääkadun varrella Kolimbarin kirkon vieressä). Vesipuistossa on erilliset altat aikuisille ja lapislle, neljä liukumäkeä aikuisille ja kaksi lapsille, lisäksi lapsille leikkivälineet omassa altaassaan. Puisto aukeaa hotellin ilmoituksen mukaan 15.5. (säävarauksella) ja on avoinna 6 pvä/vko klo 10-17:30 (1 pvä/vko kiinni huoltotöiden johdosta).

Huoneet
Voimakkain värein sisustettuja standardi-, superior- ja superiorperhehuoneita. Kaikissa huoneissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneissa amme tai suihkunurkkaus. Maksullinen tallelokero ja pesulapalvelu. Standardihuoneessa ei lisävuodemahdollisuutta, isommissa pohjakerroksessa sijaitsevissa superior - ja perhehuoneissa lisävuodemahdollisuus sohvasta kahdelle, näissä huonetyypeissä myös pieni keittonurkkaus, jossa jääkaappi ja sähkölevy (2 kpl), ei keittiövarusteita. Vauvansänky saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Hotelli valmistunut 1997, uusittu 2005. Yhteensä 137 huonetta viidessä kolmikerroksisessa rakennuksessa, hissi vain päärakennuksessa. Vastaanotto 24 h

Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen standardihuoneessa ja all inclusive-hoito, johon sisältyy päivän pääateriat ruokajuomineen ja välipalaa sekä muita palveluja hotellilta erikseen saatavan ohjelman mukaisesti. Lisätietoja ateriavalinnoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella.

Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi ( 1997 )
 • Uusittu/uudistettu ( 2004 )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 )
 • Hissi ( Päärakennuksessa )
 • Hissi kaikkiin kerroksiin ( Päärakennuksessa )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )
 • Tallelokerot huoneissa ( 10 €/vko )
 • Internetyhteydet

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Rapaniana Kolimbari CHANIA

Telephone

:00302824083033

Fax

:00302824022483

GOOGLE REMARKETING CODE