Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Ledra Maleme Huoneistot

Kausi:

 

Kodikas huoneistohotelli rauhallisella paikalla

Hotelli sopi rauhallista lomakohdetta etsiville, sillä se sijaitsee pienen sivukadun varrella, vehreässä rauhallisessa ympäristössä. Malemen kylän keskustaan 300 m ja rannalle 100 m, lähistöllä muutama hotelli ja taverna. Lähin minimarket vieressä (50 m), supermarket n. 100 m. Hotellissa maksuton langaton nettiyhteys ja kaksi tietokonetta asiakaskäyttöön. A la carte -ravintola, jossa järjestetään sesonkina ajoittain teemailtoja. Maksulliset biljardi ja pöytätennis. Rakennusten keskellä sijaisevalla allasalueella allasbaari, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä erillinen lasten allas. Lapsille myös pieni leikkialue vastaanottorakennuksen takana. Läheisellä yleisellä rannalla maksullisia aurinkotuoleja ja varjoja sekä rantabaari.

Huoneistot

Hiljattain uusitut huoneistot, joista osa studioita, joissa yhdistetty olohuone/makuuhuone keittonurkkauksella tai kaksioita, joissa erillinen makuuhuone ja olohuone keittonurkkauksella. Huoneiden väritys ja sisustus vaihtelee, kaikissa on laattalattia, maksullinen tallelokero ja keittonurkkauksessa sähkölevy (2-4 kpl), jääkaappi ja peruskeittiövarustus. Kylpyhuoneissa suihkukaappi ja wc. Hiustenkuivaaja lainattavissa. Lisävuodemahdollisuus studioissa yhdelle ja kaksioissa kahdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huonepalvelu.

Muuta

Hotelli rakennettu vuonna 2000 ja uusittu 2016. Yhteensä 44 huoneistoa kolmessa kaksikerroksisessa rakennuksessa, ei hissiä. Vastaanotto avoinna klo 9-14 (vastaanottopalvelut tämän jälkeen viereisestä baarista n. klo 02 asti). Lentokenttäbussi jää noin 60 m päähän pääkadulle.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huoneistotyypissä keitttomahdollisuudella, ei ateroita.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Chania airport - 34 km )
 • Rantaan ( Public Beach - 100 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Maleme - 100 m )
 • Ydinkeskustaan ( Chania center - 17 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )
 • Tallelokerot huoneissa ( 2 €/ day )
 • Internetyhteydet ( Free WiFi in all rooms )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Ulkobaari ( Pool bar )
 • À la carte -lisämaksullinen

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE