Angela Beach Huoneistot

https://www.detur.fi/static/crete_angela_beach_apart_s_angl/crete_angela_beach_apart_s_00_angl.jpg

Kausi:

Kodikas pieni huoneistohotelli rannalla Plataniaksessa

Aivan rannalla sijaitseva pikkuhotelli on kodikas ja siisti. Lähimmät supermarketit 150 m hotellilla, lähin pankkiauotmaatti 300 m, Plataniaksen keskustan palvelut mukavasti kävelymatkan päässä. Hotellissa maksuton nettiyhteys. Rannan puolella viehättävä taverna, joka palvelee myös ranta-alueelle. Rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot.

Huoneistot

Tilavia yksiöitä, joissa yhdistetty makuu/olohuone keittonurkkauksella. Laattalattia, tumma puukalustus ja perinteinen sisustus. Maksullinen tallelokero. Kylpyhuoneessa pieni suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuode yhdelle oleskelutilan vuodesohvasta, kahdessa studiossa ei lisävuodemahdollisuutta. Kalustettu parveke tai terassi (rannan puoleiset parvekkeet varjossa suurimman osan päivää).

Kaksi kaksiota, joissa erillinen makuuhuone ja olohuone keittonurkkauksella, lisävuodemahdollisuus kahdelle. Päiväaikaan maksullinen huonepalvelu.

Muuta

Virallinen luokitus 2*. Rakennettu 2006, vuosittaista kunnossapitokorjausta. Hotellissa yksi kolmikerroksinen rakennus, jossa yhteensä 6 studiota ja kaksi kaksiota, ei hissiä. Hotelli sijaitsee kapean kujan päässä, lentokenttäbussi jää pääkadun varteen n. 150 m hotellilta.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huoneistotyypissä keittomahdollisuudella, ei aterioita.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 26 km )
  • Rantaan ( Rannalla - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Platanias - 200 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hania - 10 km )

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 2006 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2017 pintaremonttia )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Ulkobaari
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Platanias, Chania, Crete

Telephone

:+30 28210 68384