Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Bay View Huoneistot

Bay View Huoneistot

Kausi:

Huoneistot Plataniaksen keskustassa, rannalla

Perheomisteinen huoneistohotelli sijaitsee Plataniaksen keskustassa, rantatien varrella. Ympäristössä ravintoloita ja baareja, lähimmät kaupat ja pankkiautomaatti vieressä. Hotellin kadunpuoleisessa rakennuksessa alakerrassa sporttibaari V pub ja yläkerrassa ravintola Oscar, josta saa myös aamiaista. Hotellin vieritse kulkee kapea katu alas rantaan (100), jossa maksulliset aurinkotuolit ja -varjot sekä uima-allas. Allas asiakkaiden käytössä, mikäli asioi myös viereisessä allasbaarissa (joka ei hotellin ylläpitämä).  Nettiyhteys yleisissä tiloissa ja huoneissa.

Huoneistot

Eri kokoisia ja vaihtelevasti sisustettuja huoneistoja, joista osa uusittu, osa hieman vanhahtavia. Yksiöissä yhdistetty makuu/olohuone keittonurkkauksella, lisäksi on isompia yhden ja kahden makuuhuoneen huoneistoja, joissa erilinen olohuone/keittonurkkaus. Lisävuodemahdollisus isommissa huoneistoissa jopa kahdelle oleskelutilan vuodesohvasta, myös yksiöön mahtuu lisävuode yhdelle. Huoneistoissa laattalattia ja maksullinen tallelokero. Kaikissa parvekkeet tai maaterassi. Osassa huoneistoja televisio Keittonurkkauksessa jääkaappi, sähkölevy (2 kpl,ei uunia), veden- ja kahvinkeitin sekä peruskeittiövarustus. Kylpyhuoneessa suihkukaappi tai amme (isommat huoneistot), wc, hiustenkuivaaja lainattavissa vastaanotosta. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen ilmastointi (vain olohuoneessa).

Muuta

Virallinen luokitus 3*. Hotelli on rakennettu vuosine 1986-1994 välisenä aikana ja huoneistoja sekä yleisiä tiloja uudistettu aika-ajoin. Hotellissa yhteensä 24 huoneistoa kolmessa eri rakennuksessa, joista kaksi on 2-kerroksisia ja yksi 3-kerroksinen, ei hissiä. Huom. keskeinen sijainti; Plataniaksen yöelämän ja rantatien liikenteen äänet ajoittain häiritseviä.

Perushintaan sisältyy huoneisto keittomahdollisuudella, ei aterioita.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 24 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Platanias - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Hania 12 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Sisäbaari ( V Pub )
  • À la carte -lisämaksullinen ( Oscar )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Platanias, Chania, Crete

Telephone

:+30 6943 4547 47

GOOGLE REMARKETING CODE