Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kriti Beach Hotelli

Kriti Beach Hotelli

Kausi:

Perinteikäs rantahotelli pääkadun varrella

Jos etsit lomallasi tasokasta kaupunkihotellia rantapalvelujen ääressä, Kriti Beach on valintasi. Merihenkinen hotelli sijaitsee pääkadun varrella, Rethymonin Sinisellä lipun saaneen hiekkarannan edessä, kävelymatkan päässä kaupungin palveluista, kaupoista, ravintoloista ja nähtävyyksistä. Hotelli panostaa ekologiseen matkailuun monin eri tavoin. Monipuolisesti palveluja, kuten matkamuistomyymälä, kampaamo ja kokoustila (max. 90 hlöä) sekä maksuton wifi koko hotellissa, lisäksi asiakaskäytössä tietokonenurkkaus. Baari/kahvila, pääravintola sekä a la carte -ravintola, ajoittain elävää musiikkia ja teemailtoja sesonkina. Kylpyläosasto, jossa maksullisia kauneus- ja muita hoitoja sekä sauna ja sisäallas. Hotellin asiakkailla myös kuntosali käytössä. Allasalueella baari sekä aurinkotuoleja ja -varjoja, hotellin edustalla olevalla omalla ranta-alueella maksullinen rantabaari sekä hotellin asiakkaille ilmaiset rantatuolit ja -varjot ja paljon erilaisia maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet

Kahden hengen superiorhuoneissa näköala joko sisämaahan, osittain merelle tai suora merinäköala. Lisäksi isompia junior- ja deluxesviittejä merinäköalla ja perhehuoneita. Kaikissa huonetyypeissä laminaattilattia ja tallelokero sekä kahvi/teesetti. Kylpyhuoneessa amme tai suihkukaappi. Sviitteihin, merinäköalalliseen superiorhuoneisiin ja perhehuonhuoneisiin mahtuu yksi lisävuode, max. kolme henkilöä. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Hotelli on rakennettu 1984 ja uusittu 2015. Yhteensä 93 huonetta kuusikerroksisessa rakennuksessa, kaksi hissiä.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja aamiainen.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 70 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 20 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Rethymnon - 250 m )
  • Ydinkeskustaan ( Rethymnon - 250 m )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:18, Papanastasiou str., Rethymno

Telephone

:+30 28310 27401

Fax

:+30 28310 22353

GOOGLE REMARKETING CODE