Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kyma Beach Hotelli

Kyma Beach Hotelli

Kausi:

Hyvätasoinen kylpylähotelli Rethymonin ydinkeskustassa

Keskeistä sijaintia ja runsaita palveluja havittelevalle Kyma Beach-hotelli on hyvä valinta. Pieni, hyvinhoidettu hotelli sijaitsee keskusta-alueella, sataman liepeillä, kaupungin ja liikenteen äänet saattavat kuulua huoneisiin. Hotellissa monipuoliset palvelut kuten kampaamo, internetnurkkaus (tietokone, printteri/skanneri), maksuton wifi koko hotellin alueella, kaksi baaria sekä ravintolaa. Kuntosali asiakkaiden käytössä ja maksullinen Melite-kylpyläosasto, jossa kauneus- ja muita hoitoja, hamama ja höyrysauna. Allasalueella baari ja aurinkotuoleja ja - varjoja, hotellin omalla ranta-alueella maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä rantapyyhkeet, wifi ja rantalentopallokenttä sekä maksullinen rantabaari ja erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet

Eri tyyppisiä huoneita, joissa kaikissa moderni sisustus, laminaattilattia. tee/kahvisetti (juniorisviiteissä ja superiorhuoneissa Nespresso-keitin) ja maksullinen tallelokero. Kaikissa kalustettu parveke. Kylpyhuoneissa joko amme tai suihkukaappi. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, paitsi yhden hengen standardihuoneissa ei lisävuodemahdollisuutta. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Muuta

Virallinen luokitus 4*. Hotelli rakennettu 1987, uusittu 2015, yhteensä 35 huonetta viisikerroksisessa rakennuksessa, hissi. Lentokenttäbussi jää n. 100 m vastaanotosta.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja aamiainen..

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hania - 70 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 200 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Rethymnon - 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Rethymnon - 0 m )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( n. 200 m vastaanotostas )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Agnostou Stratioti sqr., 74100 Rethymnon, Crete - Greece

Telephone

:+30 28310 55503

Fax

:+30 28310 27746

GOOGLE REMARKETING CODE