Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lefkoniko Hotelli

Lefkoniko Hotelli

Kausi:

Lapsiperheille soveltuva, keskeisellä paikalla sijaitseva rantahotelli
Hotellikompleksi (ent. Lefkoniko Bay ja Lefkoniko Beach -hotellit) sijaitsee vilkkaan rantakadun varrella Rethymnonin keskustan tuntumassa (1 km), ympäristössä runsaasti kauppoja ja ravintoloita. Hotellilla ravintola, baari ja aasialainen a la carte -ravintola. Pöytätennis, kuntosali ja maksullinen biljardi. Hotellin vieressä myös minigolfrata (maksullinen). Yleisissä tiloissa ja osassa huoneita nettiyhteys. Hotelli järjestää sesonkiaikaan ohjelmaa, kuten karaokea ja viikottain kreetalaisen illan. Hotellissa kolme allasta, joista yksi vain aikuisille tarkoitettu sijaitsee yläkerroksissa. Allasbaari, aurinkotuoleja ja -varjoja, kahdesta altaasta aidalla erotettu osa lapsille, vieressä pieni lasten leikkialue. Yleinen ranta palveluineen tien toisella puolella; baareja, maksulliset aurinkotuolit ja -varjot sekä erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet
Tilavia, erikokoisia huoneita, joissa joko perinteinen kreetalainen tai moderni sisustus. Standardihuoneissa ei keittonurkkausta, yksiöissä eli studioissa yhdistetty makuu/olohuone ja kaksioissa erillinen makuuhuone ja olohuone/keittonurkkaus. Kaikissa huoneissa laattalattia, parveke, ilmainen ilmastointi ja kylpyhuoneessa on amme tai suihku. Maksullinen pieni tallelokero ja huonepalvelu (8-22). Lisävuodemahdollisuus isommissa studioissa (superior) yhdelle, kaksiossa kahdelle vuodesohvista, standardihuoneissa ja pienissä studioissa ei lisävuodemahdollisuutta. Vauvansänky saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuosina 1987 ja 1999, uusin sivurakennus 2001. Kaksi vanhinta rakennusta uusittu 2003. Hotellissa yhteensä 144 huonetta ja huoneistoa kolmessa viisikerroksisessa rakennuksessa, hissit. Vastaanotto avoinna 24 h. Hotelli sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn rantatien varrella, liikenteen ja lähiravintoloiden/baarien äänet saattavat kuulua häiritsevästi huoneisiin.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive -hoito. Lisätietoja ateriavalinnoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle i Hanian lentokenttä - 60 km
 • Rantaan ( Yleinen ranta - 70 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Rethymnon - 1 km )
 • Ydinkeskustaan ( Rethymnon - 1 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

 • Sisäbaari ( Horizon-pääbaari )
 • Ulkobaari ( Horizon-allasbaari )
 • Illallisravintola ( Otello-pääravintola )
 • À la carte -lisämaksullinen ( Alasia-ravintola )

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Likourgou Kaffatou 3, Rethymnon 74100, Crete, Greece

Telephone

:+30 28310 55328

Fax

:+30 28310 35423