Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Angela Suites Hotelli

Kausi:

Siisti, pieni kaupunkihotelli Psarapola-rannan lähettyvillä, Rodoksen kaupungissa

Viisikerroksinen kodikas kaupunkihotelli sijaitsee pienen kadun varrella, ympäristössä muita hotelleja, kauppoja, ravintoloita ja baareja, kaupunkiääniä kuuluu hotelliin. Hotellissa langaton netti ja baari. Takapihalla pieni allasalue, aurinkotuoleja ja -varjoja..

Huoneet

Pienehköt siistit, perinteisesti kalustetut kahden hengen huoneet, joissa laminaattlattia ja tallelokero sekä minijääkaappi. Pieni kalustettu parveke. Kylpyhuoneessa amme tai suihkukaappi. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu. Keskusilmastointi, joka päällä toukokuun alusta elokuun loppuun.

Muuta

Virallinen luokitus 3*. Hotelli on rakennettu 1961, huoneet uusittu 2013/14. Yhteensä 67 huonetta kuusikerroksisessa rakennuksessa.. Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa ja aamiainen. Aamiainen tarjoillaan samalla kadulla sijaitsevassa October-hotellissa (n. 90 m). Hotelli sijaitsee yksisuuntaisella kadulla, lentokenttäbussi ei pääse välttämättä aina pysähtymään juuri hotellin kohdalla liikenteestä johtuen

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa, MasterCard & Amex )
  • Tallelokerot huoneissa
  • Internetyhteydet ( Koko hotellin alueella )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Sisäbaari

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE