Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Europa Hotelli

Kausi:

Ranta- ja yöelämä sekä Rodoksen kaupunki yhdessä paketissa
Europa-hotellin sijainti on suorastaan loistava kaikille, jotka haluavat yhdessä paketissa kaiken; keskeisen sijainnin kivenheiton päässä hiekkarannoista ja kaupungin kuhisevasta yöelämästä sekä historiaa huokuvasta muurein ympäröidystä Rodoksen vanhasta kaupungista. Nuoriso suosii kesän kuumimpina kuukausina hotellia kulman takaa alkavan baarikadun vuoksi. Alkukeväällä ja syksyllä hotelli on mitä soveliain valinta muillekin kaupunkielämästä nauttiville. Baarikadun lisäksi ympäristössä on kauppoja, baareja, toisia hotelleja, vastapäätä pankkiautomaatti ja kävelyetäisyydellä lukuisia erilaisia tavernoita ja pikkuravintoloita. Viereiselle hiekkarannalle avautuu näkymät hotellin kadun puoleisista huoneista.
Hyvin hoidettu ja kunnostettu hotelli tarjoaa peruspalvelut; mm. maksuton langaton nettiyhteys ja tietokone asiakaskäytössä (maksullinen). Hotellissa on aamiaishuone. Sisäpihalla viihtyisä uima-allasalue, jossa muutama aurinkotuoli, erillinen lasten allas sekä mukava ulkobaari, josta saa myös pieniä a la carte -annoksia klo 16 asti.

Huoneet
Huoneita on kahta tyyppiä; standardihuone sekä studio keittonurkkauksella. Käytännössä ero on vain keittonurkkaus, muuten huoneet ovat saman kokoisia ja -näköisiä; vaaleasävyisiä ja raikkain sinibeige -värein sisustettuja. Huoneissa on laattalattia, puhelin, televisio, pieni jääkaappi ja maksullinen tallelokero. Suurimmassa osassa on kalustettu parveke. Osassa kylpyhuoneita on suihku, osassa amme. Lisäksi wc ja hiustenkuivaaja. Keittonurkkauksellisissa studiossa jääkaapin lisäksi 2 sähkölevyä (ei uunia) ja peruskeittiövarustus. Vedenkeitin saatavissa tilauksesta. Huoneisiin mahtuu yksi lisävuode, vauvansänky saatavilla. Maksullinen ilmastointi.
Promohuone on standardihuone, jossa ei ole parveketta.

Muuta
Virallinen luokitus 3*. Hotelli on rakennettu 1976 ja remontoitu viimeksi 2016 (parvekkeet). Kuusikerroksisessa hotellissa on yhteensä 100 huonetta.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä, ei aterioita, lisämaksusta aamiainen.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1976 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2016 parvekkeet )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 6 )
  • Hissi ( 1 )
  • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa&Master&Amex )
  • Tallelokerot huoneissa ( 18 €/vko )
  • Internetyhteydet ( Koko hotellin alueella )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE