Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Venus Hotelli

Venus Hotelli

Kausi:

Vaatimaton perushotelli baarikadun lähellä
Tämä kaupunkihotelli on sopii erityisesti heille, joille kesän kuumimmat kuukauden Rhodoksen baarikadun lähettyvillä on "must". Edullinen hotelli on vaatimaton, mutta tarjoaa kuitenkin kelpo puitteet railakasta lomaa hakeville. Baarikatu on vain kivenheiton päässä, samoin kaupungin pitkä hiekkaranta avautuu aivan kävelymatkan päässä. Ympäristössä on useita mukavia tavernoita, baareja ja kauppoja. Hotellissa itsessään löytyy kaikki tarvittavat peruspalvelut kuten aamiaisravintola, aulabaari ja a la carte -ravintola. Yleisissä tiloissa maksuton langaton netti ja tietokoneet asiakaskäyttöön (maksullinen), huoneissa verkkoyhteys on maksullinen. Aulassa maksulliset tallelokerot. Hotellissa on sisäpihalla pieni allasalue, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja ja baaripalvelut mukavasta pikku aulabaarista. Lähellä sijaitsevalla kaupungin yleisellä rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot sekä erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet
Vaatimattomasti kalustetut, hieman kuluneet standardihuoneet, joissa laminaattilattia, televisio, puhelin ja jääkaappi, sekä pieni kalustettu parveke. Osa huoneista tilavampia kolmen hengen huoneita, muuten sama varustelu, mutta erillinen kylpyhuone ja wc. Lisävuodemahdollisuus yhdelle. Maksullinen nettiyhteys. Osassa huoneita kapeahkot rautavuoteet (n. 140 cm lev).

Muuta
Virallinen luokitus 2*. Hotelli rakennettu 1985, vuosittaista kunnossapitoa. Yhteensä 54 huonetta 6-kerroksisessa rakennuksessa, jossa hissi. Lentokenttäbussi jää rantakadulle, n. 100 m. sivukadulla sijaitsevasta hotellista. 

Hintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja aamiainen. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia. 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Nikiforou Mandilara 50, 85100 Rhodes City

Telephone

:0030 22410 24668

Fax

:0030 22410 35642