Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


San Antonio Huoneistot

San Antonio Huoneistot

Kausi:

Vaatimaton, pieni huoneistohotelli vehreässä ympäristössä
Kodikas huoneistohotelli, joka sijaitsee rauhallisessa, vehreässä ympäristössä Kamisianan kylässä. Lähimpään minimarkettiin 250 m, isompi supermarket Kolymbarin kylässä, n. 2 km ja pikkukivirannalle 200 m. Rannalla maksulliset aurinkotuolit.  Aurinkoinen, suojaisa allasalue, jossa isosta altaasta erotettu osa lapsille, ympärillä muutama aurinkotuoli sekä allasbaari joka on avoinna 9-21.

Huoneistot
Siistit, pelkistetyt huoneistot. Yksiöissä makuuhuone/olohuone keittonurkkauksella. Kaksiossa erillinen makuuhuone ja olohuone keittonurkkauksella. Kaikissa huoneistoissa laattalattia, parveke/terassi ja kylpyhuoneessa suihkunurkkaus. Maksullinen ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus studioissa yhdelle ja kaksioissa kahdelle vuodesohvasta. Vauvansänky on saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus 2*. Rakennettu vuonna 1995, v. 2012 suurin osa huoneistoista remontoitu (8 kpl). Kaksikerroksinen hotelli, jossa 10 huoneistoa ja kaksi yksiötä, ei hissiä. Vastaanotto toimii allasbaarista, avoinna 9-19. Luottokortit eivät käy.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä keittomahdollisuudella, ei aterioita.Majoitusvero 1.1.2018 alkaen
Kreikan viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen majoitusveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä tai maksukortilla.

Majoitusveroa peritään per huone per alkava vrk seuraavasti:
1-2 tähteä= 0,50 €, 3 tähteä =1,50 €, 4 tähteä =3,00 € ja 5 tähteä= 4,00€. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Hanian kenttä - 24 km )
  • Rantaan ( Yleinen ranta- 200 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kamisiana - 300 m )
  • Ydinkeskustaan ( Kolymbari - 2 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

  • Ulkobaari

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Kamisiana, Kolymbari, Crete, Greece

Telephone

:+30 693 7245481

GOOGLE REMARKETING CODE