Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Club President Hotelli

Kausi:


Monipuolinen lomahotelli tarjoaa paljon aktiviteetteja ihan koko perheelle
Iso, perinteikäs all inclusive-hotelli sijaitsee Hammamet pohjoispuolella, rauhallisella alueella. Läheiseltä päätieltä (50 m) hyvät yhteydet keskustaan. Hotellialue melko laaja ja vehreä. Hotellissa baari ja ravintola sekä yökerho/disko. Matkamuistomyymälä/minimarket, kokoustila (2 kpl, max. 180/150 hlöä, laattalattia), langaton internetyhteys aula- ja baaritilassa, kaksi tietokonetta asiakaskäytössä (lisämaksusta), televisiohuone, maksullinen kampaamo ja kauneushoitola, biljardi (2 kpl, maksullinen), pöytätennis, minigolf, kaksi tenniskenttää (varusteet takuumaksulla), kori- ja lentopallokenttä ja toinen rantalentopallokenttä, boccia ja darts. Lapsille sesonkiaikaan kv. miniklubi ja pieni leikkikenttä. Ohjattua toimintaa  pääallasalueella, jossa aurinkotuoleja ja -varjoja, baari sekä erillinen lastenallas. Toinen rauhallisempi allasalue, jossa ei ole ohjattua toimintaa, sijaitsee bungalow-alueella, jossa on myös erillinen lastenallas. Allas/rantapyyhkeet takuumaksulla. Sesonkiaikaan hotellilla myös järjestettyä iltaohjelmaa aikuisille ja lapsille. Ranta sijaitsee tien toisella puolella. Rannalla on baaripalvelut (virvoitusjuomat sis. ai-pakettiin, muut tuotteet maksullisia), aurinkopedit ja -varjot sekä rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Allas- ja rantapalvelut rajoitettuja talvikuukausina marraskuulta maaliskuun loppuun.

Huoneet
Huoneet keskenään erilaisia ja eri tavalla sisustettuja. Päärakennuksen huoneissa kokolattiamatto, bungalowhuoneissa laattalattia. Puhelin, satellittitelevisio (ei skandinaavisia kanavia) ja dvd-soitin (dvd:t vuokrattavissa), tallelokero sekä tee/kahvisetti. Minibaari ja hiustenkuivaaja vuokrattavissa. Kalustettu parveke tai terassi. Kylpyhuone, jossa on käsisuihku/amme ja wc. Lisävuodemahdollisuus päärakennuksessa yhdelle, bungalow-huoneissa jopa kahdelle. Bungaloweissa saatavissa myös väliovellisia huoneita tilauksesta. Maksullinen huonepalvelu.

Muuta
Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuonna 1985, uudistettu 2013. Yhteensä 356 huonetta viisikerroksisessa päärakennuksessa (205 huonetta) ja puutarhassa sijaitsevissa kaksikerroksisissa bungalow-rakennuksissa (17 kpl, 151 huonetta), hissi (2 kpl) vain päärakennuksessa. Vastaanotossa rahanvaihto.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Perushintaan sisältyy majoitus päärakennuksessa tai bungalowissa standardihuoneessa ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Monastir - 115 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 100 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Hammamet Medina - 7 km )
  • Ydinkeskustaan ( Hammamet Medina - 7 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta