Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Sentido Phenicia 3 Citrus 2 Yasmin Golf

Sentido Phenicia 3 Citrus 2 Yasmin Golf

Golfpaketti Sentido Phenicia ja 5 kierroksen golfpaketti
Pakettiin sisältyy 3 kierrosta Citrus Golfin, 2 kierrosta Yasmin Golfin kentillä. Kierrokset varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotelli hoitaa kuljetukset kentälle. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Citrus Golf
Kaksi toisistaan poikkeavaa 18 reiän kenttää sekä 9-reikäinen harjoituskenttä. Le Foret 5763/4988, Les Oliviers 5742/4946, hcp 36 Les Oliviersin väylät kiertelevät nimensä mukaisesti vehreässä oliivilehdossa ja melko tasaisessa maastossa. Le Foret puolestaan sijaitsee mäkisessä metsässä ja kapeat väylät tekevät kentästä todella haasteellisen. Väylien pituus: La Fore 6066 m ja Les Oliviers 6106 m Par: 72 Tasoitus: Naiset 36 / Miehet 28 Suunnittelu: Ronald Fream. Avattu: 1991 www.golfcitrus.Com

Yasmin Golf
18 reiän kenttää. Le Foret 5763/4988, Les Oliviers 5742/4946, hcp 36 Les Oliviersin väylät kiertelevät nimensä mukaisesti vehreässä oliivilehdossa ja melko tasaisessa maastossa. Le Foret puolestaan sijaitsee mäkisessä metsässä ja kapeat väylät tekevät kentästä todella haasteellisen. Väylien pituus: La Fore 6066 m ja Les Oliviers 6106 m Par: 72 Tasoitus: Naiset 36 / Miehet 28 Suunnittelu: Ronald Fream. Avattu: 1991 www.golfcitrus.com 

Sopii golfareille ja rauhallista rantalomaa hakeville
Rannalla, hotellialueella sijaitseva lomahotelli hyvin hoidetussa puutarhassa. Ympäristössä lähinnä muita hotelleja, läheiseltä päätieltä yhteydet taksilla niin Hammamet Yasminen keskustaan ( 3 km) kuin Hammametin vanhaan keskustaan (5 km). Hotellissa aulabaari ja amerikkalainen baari, pääravintola ja kaksi a la carte -ravintolaa, maurilainen kahvila ja yökerho/disko. Kokoustila ( 1 kpl, max. 400 hlöä) ja kokousvarusteet vuokrattavissa, langaton internetyhteys aulatilassa ja huoneissa, matkamuistomyymälä ja maksullinen kylpyläosasto, jossa mm. hamam ja sisäallas. Kuntosali (14 laitetta), pöytätennis ja pieni minigolf (4 rataa, vanhahko), maksullinen biljardi ja useita tenniskenttiä ( 7 kpl, varusteet ja valaistus lisämaksusta, 1h/pvä sis. ai-ohjelmaan) sekä lentopallokenttä. Lapsille kv. miniklubin (4.-12 v) yhteydessä leikkihuone. Ratsastumahdollisuus, ja golfrange.Yasmin ja Citrus Golf 3 km, kuljetus kentälle (etukäteisvarauksella). Talvikuukausina (marras-maaliskuu) allasalueen pää- ja lasten allas lämmitetty, poreallas ei, aurinkotuoleja ja -varjoja, allasbaari avoinna 9-17:30 (sään mukaan talvikuukausina). Hotellin oma ranta-alue (n. 100 m) palveluineen käytössä vain kesäkuukausina (huhti-lokakuu). Sesonkiaikaan rannalla aurinkotuolit ja -varjot, rantabaari, rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia, talvikuukausina sään mukaan vain aurinkotuolit/varjot saatavissa. Ranta- ja allaspyyhkeet takuumaksulla.

Huoneet
Melko hiljattain uusitut huoneet ovat modernisti sisustettuja. Laattalattia, puhelin, satelliittitelevisio ja minibaari (tyhjä, täytetään tilauksesta) sekä vedenkeitin ja maksullinen tallelokero. Kalustettu parveke tai maaterassi (1. krs huoneet). Kylpyhuoneessa amme ja käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle,vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Hotelli rakennettu 1973, remontoitu täysin talvella 2002-03 ja huoneet uusittu 2015. 4-kerroksinen hotellirakennus, jossa kaksi huonesiipeä, hissit ( 2 kpl), yhteensä 391 huonetta. Vastaanotossa rahanvaihto.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE