Royal Thalassa Monastir Hotelli

https://www.detur.fi/static/monastir_royal_thalassa_monastir_hotel_s_roytha/monastir_royal_thalassa_monastir_hotel_s_00_roytha.jpg

Kausi:


Hyvätasoinen kylpylä- ja rantahotelli
Hyvätasoinen uudistettu rantahotelli sijaitsee melko lähellä lentokenttää (n. 700 m), lentoliikenteen äänet kuuluvat. Hotellissa pääravintola ja á la carte -ravintola (4 kpl, 1 x sis ai-ohjelmaan etukäteisvarauksella, hiljaisempina talvikuukausina osa ravintoloista voi olla kiinni), aulabaari sekä maurilainen kahvila. Internetyhteys ja minimarket. Sauna, kuntosali, ja kampaamo maksullisia. Sisäuima-allas (144 m2 ,syv. 0,75 m-1,7 m). Kylpyläosasto, jossa maksulliset hieronta- ja hoitopalvelut. Tenniskentät (3 kpl, valaistus ja varusteet maksulliset). Lapsille leikkihuone ja -alue. Allasalueella aurinkovarjot ja -tuolit sekä erillinen lastenallas ja baari. Rannalla kesäaikaan aurinkotuolit ja - varjot sekä maksulliset aurinkopatjat ja vesiurheilumahdollisuuksia. Allas- ja rantapalvelut rajoitettuja talvikuukausina marraskuulta maaliskuun loppuun. Golf Kantaoui 4 km.
Huoneet

Uusittuja, modernisti sisustettuja raikassävyisiä huoneita, joissa on laattalattia, tallelokero (lisämaksu), LCD-televisio, minibaari (laskutetaan kulutuksen mukaan), puhelin ja parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa amme/käsisuihku ja wc sekä hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.


Muuta

Virallinen luokitus 5. Rakennettu vuonna 1999 ja uusittu 2009. Hotelli koostuu kahdesta nelikerroksisesta rakennuksesta, joissa yhteensä 260 huonetta, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto.

Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Monastir - 700 m )
  • Rantaan ( Oma ranta - 50 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Khezema - 1 km )
  • Ydinkeskustaan ( Sousse Medina - 4 km )

YLEISET PALVELUT

  • Hissi ( 2 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 3 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Sisäuima-allas
  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:BP 75 Route Touristique Skanes 5060 Monastir, Tunisia

Telephone

:+216 73 520 520

Fax

:+216 73 520 500

Sähköpostiosoite

:dc@thalassa-hotels.com