Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lti Bellevue Park Hotelli

Lti Bellevue Park Hotelli

Hyvätasoinen rantahotelli aktiiviselle lomalaiselle

Port El Kantouin ranta-alueella sijaitseva LTI-ketjun hotelli soveltuu hyvin niin rentoon kuin aktiivisempaankin lomanviettoon. Tarjolla runsaasti erilaisia aktiviteetteja, osa niistä maksullisia; tarjolla on mm.  biljardia, pöytätennistä, maastopyöräilyä, ratsastusta, shufflea, jousiammuntaa, dartsia, vesijumppaa ja jumppaa ja ohjattua toimintaa. On myös pieni ilmastoitu kuntosali, jossa muutama laite, kaksi tenniskenttää ja sään mukaan avoinna oleva rantalentopallo. Lähin golfkenttä El Kantaoui Golf sijaitsee n. 3 km päässä.

Hotellissa on kaksi sisäbaaria ja pääravintola sekä maurilainen kahvila. Lapsille kv. miniklubi (4-12 v.), leikkihuone ja -kenttä sekä kaksi lasten allasta allasalueella. Allasalueella myös baaripalvelut ja isompi allas sekä aurinkotuoleja ja vajorja. Allaspyyhkeet saatavissa. Hotellilla kampaamo- ja kauneushoitolapalvelut sekä erillinen kylpyläosasto, jossa maksullisia hoitoja, sauna ja hamam sekä kaksi sisäuima-allasta.

Omalla rannalla aurinkotuolit- ja varjot sekä sesongin mukaan maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia pääasiassa touko-lokakuun välisenä aikana.

Huoneet

Äskettäin uusituissa standardihuoneissa laattalattia, tallelokero ja minibaari (virvoitusjuomia) sekä kahvi/teesetti. Kalustettu parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavissa. Maksullinen pesulapalvelu. Huoneissa keskusilmastointi/lämmitys, käytössä rajoitetetusti säänmukaisesti.

Standardiperhehuoneessa kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa kaksoisvuode, toisessa kaksi normaalivuodetta ja vuodesohvasta lisävuodemahdollisuus yhdelle. Muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa.

Superiorperhehuoneessa kaksi makuuhuonetta, joissa toisessa kylpyhuone ammeella, toisessa suihkukaapilla, lisäksi erillinen  wc. Toisessa makuuhuoneessa kaksoisvuode, toisessa kaksi normaalivuodetta ja oleskelutila, vuodesohvasta lisävuodemahdollisuus yhdelle. Muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa

Juniorisviitti on tilavampi makuuhuone oleskelutilalla, lisävuodemahdollisuus yhdelle normaalivuoteesta tai vuodesohvasta. Muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa.

Muuta

Virallinen luokitus 5*. Hotelli on rakennettu 1994 ja kaikki huoneet uusittu 2017. Hotellissa yhteensä 387 huonetta kahdessa nelikerroksisessa rakennuksessa. Vastaanottoaulassa pankkiautomaatti.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive-hoito. Hoito sisältää päivän ateriata seisovasta pöydästä sekä paikallisia virvoitus- ja alkoholijuomia sekä välipalaa.

Kesäkauden alku- ja loppupuolella sekä talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Matkailijavero 1.1.2018 alkaen
Tunisian viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen nk. turistiveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä (Tunisian dinaareilla) tai maksukortilla ja asiakas saa maksusta kuitin. Matkailijaveroa peritään aikuisilta sekä 12 vuotta täyttäneiltä lapsilta ja se määräytyy per henkilö per alkava vrk seuraavasti: 2 tähteä= 1 TDN, 3 tähteä =2 TDN, 4 ja 5 tähteä =3,00 TDN. Veroa peritään maksimissaan seitsemältä vuorokaudelta. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.

 

 

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Monastir - 30 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Port El Kantaoui - 4 km )
 • Ydinkeskustaan ( Sousse Medina - 15 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa, Master, Amex )
 • Tallelokerot huoneissa
 • Internetyhteydet ( Koko hotellin alueella )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Sisäuima-allas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Oma ranta )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Hammam Sousse 4089, Tunisia

Telephone

:+216 73 246 300

Fax

:+216 73246 392

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Sisäuima-allas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Hotel has its own beach. )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Hammam Sousse 4089, Tunisia

Telephone

:+216 73 246 300

Fax

:+216 73246 392

GOOGLE REMARKETING CODE