Marhaba Hotelli

https://www.detur.fi/static/sousse_hotel_merhaba_club_s_marclu/sousse_hotel_merhaba_club_s_00_marclu.jpg

Kausi:

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Sisäuima-allas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Vesiliukumäkiallas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Boulevard 14 Janvier, 4039 Sousse. Tunisia

Telephone

:+216 73 242 170

Fax

:+216 73 243 867

Sähköpostiosoite

:resa@marhaba-resorts.com


Perinteikäs rantahotelli Soussen hotellialueella
Perinteikäs hotelli sijaitsee hotellialueella Soussen keskustan tuntumassa, päätien varrella, vastapäätä mm. Slim Center-ostoskeskus sekä lähistöllä vielä kaksi muuta, Champs Elysse ja 5th Avenue. Samalla vehreällä, isolla puutarha-alueella sijaitsevat sisarhotellit Marhaba Beach ja Marhaba Club. Hotellissa mm. matkamuistomyymälä ja langaton nettiyhteys aulatiloissa sekä osassa huoneissa. TIlavassa aulassa oleskelunurkkauksia ja aulabaari. Lisäksi käytettävissä kolme muuta, maksullista baaria. Pääravintola ja maurilainen kahvila (maksullinen 15-23). Hotelli järjestää ajoittain iltaohjelmaa. Talvikuukausina käytössä sisäallas, ulkoaltaat (pääallas, lasten allas ja kaksi vesiliukumäkiallasta) käytössä rajoitetusti, sään mukaan, ei baaripalveluja talvikuukausina ulkoalueilla. Aktiviteetteja kuten biljardi, pöytätennis ja 8-ratainen minigolf sekä tenniskentät (8 kpl), darts, jousiammunta jne, osa maksullisia. Lapsille leikkialue sekä pelihuone. Lähin golfkenttä Golf Kantaoui 9 km. Talvikuukausina 11-3 hotellin ranta-alueella rajoitetut palvelut (ei varjoja, aurinkotuolit itsepalveluna, ei baaripalveluja).

Huoneet

Melko tilavat, eri tavoin sisustetut huoneet, joissa on laattalattia, osassa langaton internetyhteys, minibaari (tyhjä). Kylpyhuone, jossa amme/käsisuihku ja wc. Standardihuoneessa lisävuodemahdollisuus yhdelle (190 x 80 cm). Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.


Muuta
Virallinen luokitus 4*. Rakennettu vuonna 1968, uusittu kokonaan vuonna 2009. Hotellissa yhteensä 281 huonetta viisikerroksisessa rakennuksessa, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto ja maksulliset tallelokerot.


Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen standardihuoneessa puolihoidolla. LIsämaksusta all inclusive. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa. Hotellissa 4 vesiliukumäkeä (ikärajat 3-vuotta ja 6-vuotta, suljettu talvikuukausina 11-3).

Matkailijavero 1.1.2018 alkaen
Tunisian viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen nk. turistiveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä (Tunisian dinaareilla) tai maksukortilla ja asiakas saa maksusta kuitin. Matkailijaveroa peritään aikuisilta sekä 12 vuotta täyttäneiltä lapsilta ja se määräytyy per henkilö per alkava vrk seuraavasti: 2 tähteä= 1 TDN, 3 tähteä =2 TDN, 4 ja 5 tähteä =3,00 TDN. Veroa peritään maksimissaan seitsemältä vuorokaudelta. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Monastir - 19 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 50 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Corniche - 1,5 km )
 • Ydinkeskustaan ( Sousse Medina - 2,5 km )

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi ( 1968 )
 • Uusittu/uudistettu ( 2009 koko hotelli )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 5 )
 • Hissi ( 2 )
 • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Sisäuima-allas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Boulevard 14 Janvier, 4039 Sousse. Tunisia

Telephone

:+216 73 242 170

Fax

:+216 73 243 867

Sähköpostiosoite

:resa@marhaba-resorts.com