Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Seabel Alhambra + rajoittamaton golf El Kantoui

Seabel Alhambra + rajoittamaton golf El Kantoui

Kausi:

 


Kylpylähotelli vehreässä ympäristössä, golfkentän ja rannan läheisyydessä
Huvivenesatama Port El Kantaouissa, Sea Course -kentän vieressä sijaitseva hotelli moneen makuun (Golfklubille 600 m). Lähistöllä muita hotelleja, huvivenesatamaan kaksi kilometriä, päätielle 200 m. Hotellissa laaja puutarha, minimarket ja muutama muu like. Aulatiloissa langaton internetyhteys. Aulabaari ja Seabel Lounge-baari (lisämaksullinen), pääravintola sekä a la carte -ravintola (tunisilainen menu, etukäteisvaraus) ja maksullinen Seabel Lounge -ravintola sekä yökerho/disko. Ohjattua toimintaa ja ohjelmaa sesonkiaikaan. Päärakennuksessa toimii Seabel-kylpylä, jossa myös kampaamo- ja kauneushoitolapalvelut, hamam sekä sisäaltaat aikuisille ja lapsille, palvelut maksullisia (paitsi altaat). Lapsille myös pelihuone ja kv. miniklubi sekä pihalla kaksi leikkialuetta. Maksullinen biljardi, kaksi pöytätennistä sekä minigolf (9 rataa) ja useita tenniskenttiä (3 massakenttää ja iltavalaistus sekä varusteet maksullisia, 14 kovapohjaista kenttää maksuttomia) sekä monitoimikenttä (kori-, lento- ja minijalkapallo). Lisäksi muita aktiviteetteja kuten petanque, jousiammunta, ohjattu jumppa ja aerobic sekä itämaisen tanssin tunteja (pääosin sesonkiaikaan huhtikuulta lokakuulle). Pääallasalueella järjestetään suurin osa ohjattua toimintaa, kaksi allasta ja erillinen lasten allas sekä baaripalvelut säärajoituksella, hieman kauempana sijaitsee rauhallisempi relax-allas. Omalla ranta-alueella (n. 300 m) myös palvelut pääosin toiminnassa huhtikuusta lokakuulle, rantatuoleja ja varjoja säärajoituksella, ranta/allaspyyhkeet takuumaksulla, sesonkiaikaan rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia.

Huoneet
Tilavat, vaaleasävyiset standardihuoneet, joissa laattalattia, puhelin, minibaari (maksullinen) ja satellittiitelevisio. Kalustettu parveke tai maaterassi (1. krs huoneet). Kylpyhuoneessa amme tai suihkukaappi, käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja (osassa erillinen wc). Lisävuodemahdollisuuus jopa kahdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.
Superiorhuoneet sijaitsevat 4-kerroksisessa päärakennuksessa, huonekoko muutaman neliön isompi, muuten sama varustelu.

Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Hotelli on rakennetttu 1981 ja sitä on uusittu vuosina 2007 ja 2011. Huoneet sijaitsevat pääosin kahdessa kaksikerroksiessa rivitalotyyppisesä bungalowissa, superiorhuoneet 4-kerroksisessa kylpylärakennuksessa, jossa on hissit (2 kpl). Yhteensä hotellissa on 316 huonetta, joista superiorhuoneita 106 ja 85 kaksihuoneisia perhehuoneita. Vastaanotossa rahanvaihto ja tallelokerot.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Matkailijavero 1.1.2018 alkaen
Tunisian viranomaiset veloittavat matkailijoilta 1.1.2018 alkaen nk. turistiveron. Tämä vero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan vero maksetaan kohteessa suoraan hotellille sisäänkirjauduttaessa käteisellä (Tunisian dinaareilla) tai maksukortilla ja asiakas saa maksusta kuitin. Matkailijaveroa peritään aikuisilta sekä 12 vuotta täyttäneiltä lapsilta ja se määräytyy per henkilö per alkava vrk seuraavasti: 2 tähteä= 1 TDN, 3 tähteä =2 TDN, 4 ja 5 tähteä =3,00 TDN. Veroa peritään maksimissaan seitsemältä vuorokaudelta. Vero määräytyy hotellin paikallisen tähtiluokituksen mukaan ja se voi poiketa Deturin omasta luokituksesta. Muutokset veron suuruudessa ovat mahdollisia.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE