Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Azak Beach Hotelli

Azak Beach Hotelli

Kausi:


Keskitason rantahotelli palvelujen äärellä
Keskeisellä paikalla Kleopatra-rannalla sijaitseva hotelli, ympäristössä muita hotelleja, baareja sekä moskeija, äänet kuuluvat huoneisiin. Hotellissa minimarket, tatuointiliike ja valokuvaamo sekä vaate- ja matkamuistoliike. Yleisissä tiloissa satelliittitelevisio ja langaton internetyhteys, samoin koko hotellin alueella ja rannalla, yksi maksullinen kone asiakaskäytössä. Aulabaari (avoinna 8-10 ja 9-21) ja ravintola. Hotellissa maksullinen saunaosasto pohjakerroksessa; hamam, sauna, poreallas ja hierontapalvelut. Hotelli järjestää sesonkiaikaan ajoittain iltaohjelmaa. Pöytätennis. Kaksi allasaluetta, toinen aurinkoinen, toinen varjoisampi, kummassakin erillinen lastenallas, allasbaari vain rannan puoleisella alueella, avoinna 9-23. Hotellin edustalla rannalla maksulliset aurinkotuolit ja -varjot ja rantabaari, josta saa myös yksinkertaisia ruoka-annoksia (lisämaksullinen). Allas- ja rantapalveluissa rajoituksia kauden alku- ja loppuvaiheessa.


Huoneet

Pienehköt, mutta mukavat vaaleasävyiset huoneet, joissa laattalattia, puhelin, satelliittitelevisio ja langaton internetyhteys, minibaari (tyhjä, täytetään lisämaksusta) ja maksullinen tallelokero. Pieni kalustettu parveke. Kylpyhuoneessa hiustenkuivaaja, suihkukaappi/käsisuihku (15 ammeellista kylpyhuonetta) ja wc. Lisävuodemahdollisuus osassa yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.


Muuta

Rakennettu vuonna 1996, uusittu 2005 sekä talvella 2017-18. Yhteensä 88 huonetta kahdessa kuusikerroksisessa rakennuksessa, hissit (pohjakerroksen hamam/saunaosastolle ainoastaan portaita), merenpuoleisessa rakennuksessa 32 huonetta merinäkymällä, takana olevassa rakennuksessa 56 huonetta/ osin sivuttainen, osittainen merinäkymä). Vastaanotossa kadun puoleisessa rakennuksessa, siellä rahanvaihto.

Perushintaan sisältyy all inclusive-hoito, joka sisältää päivän ateriat, paikallisia juomia sekä välipalaa. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya -135 km )
  • Rantaan ( Kleopatra-ranta- 0 km )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kaupunkialueella - 0 km )
  • Ydinkeskustaan i Ataturkin patsaalle - 1,7 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( Osa yleistä rantaa )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Saray Mah. Güzelyali cad. 07400 ALANYA

Telephone

:+ 90 242 511 73 66/

Fax

:+ 90 242 512 20 04 /

GOOGLE REMARKETING CODE