Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Blue Star Hotelli

Blue Star Hotelli

Kausi:

Iso, hyvätasoinen hotelli Kleopatra-rannan puolella

Hotellirakennukset sijaisevat pienen sivukadun molemmin puolin, ne on yhdistetty sillalla ja molemmissa oma allasalue. Ympäristössä muita hotelleja, paikallisasutusta ja lähellä myös moskeija, rannalle kävelymatka (500 m). Aulatilassa satelliittitelevisio, langaton wifi koko hotellin alueella. Minimarket ja koruliike, vaateputiikki sekä matkamuistomyymälä. Maksullinen kylpyläosasto pohjakerroksessa, sisäallas (15 m2, syv. 1,2-2,4 m), kauneushoitola ja kampaamo, sauna, hamam ja hierontapalvelut. Pieni kuntosali, biljardi ja pöytätennis sekä koripallo. Vanhemmassa rakennuksessa ravintola. Lapsille kesäsesonkina kansainvälinen miniklubi, leikkihuone ja -alue,  hotellivieraille viihteeksi ohjattua toimintaa ja iltaohjelmaa. Molemmilla allasalueilla baarit, joista saa myös syötävää, erilliset lasten altaat sekä aurinkovarjot ja -tuolit, toisella altaalla ohjattua toimintaa. Hotellilla oma alue Kleopatra-rannalla (nr 7), jonne ilmainen kuljetuspalvelu, rantabaari (rajoitettu all inclusive), maksulliset aurinkotuolit/-varjot, rantalentopallokenttä.

Huoneet
Mukavia, vaihtelevankokoisia huoneita, joissa laattalattia, puhelin, minibaari (tyhjä), maksullinen tallelokero, satelliittitelevisio ja parveke. Pyöreän päärakennuksen kylpyhuoneessa amme/kiinteä suihku, hiustenkuivaaja ja wc, toiset kylpyhuoneet varustettu suihkukaapilla/käsisuihkulla. Päärakennuksen huoneissa lisävuode yhdelle normaalisängyssä, toisessa rakennuksessa osassa huoneita lisävuodemahdollisuus yhdelle aikuiselle ja yhdelle lapselle (tai kahdelle lapselle), toinen sohvasta, toinen siirrettävä. Economy-huoneiden varustelu sama, sijainti ja näkymät voivat olla sisämaahan/viereisiin rakennuksiin ja huoneet todennäköisimmin sijatisevat pohjakerroksissa.Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu. 

Yleistä
 
Virallinen luokitus 4*. Vanha puoli rakennettu vuonna 1995, remontoitu 2004 (huoneet), uudempi rakennus v. 2002, viimeisimmät uudistustyöt 2017 ja 2018. Yhteensä 380 huonetta kahdessa 11- ja 6 kerroksisissa rakennuksessa, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto.
Perushintaan sisältyy all inclusive -paketti. Lisämaksusta perhehuone all inclusive -hoidolla. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.

Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella. Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
  • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( Ranta nr 17 )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Kizlar Pinari Mah. Çevre Yolu Cad. 1513. Sk. NO.2, 07400 Alanya

Telephone

:+ 90 242 510 06 00

Fax

:+ 90 242 510 06 10

GOOGLE REMARKETING CODE