Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kahya Hotelli

Hyvätasoinen all inclusive -hotelli Damlatas -rannan tuntumassa

Perinteinen lomahotelli sijaitsee todella keskeisellä paikalla Kleopatra-rannalla, vieressä iso puisto palveluineen, vesipuisto sekä Damlatasin tippukiviluola. Läheltä vilkasta paikallista keskustaa, jossa on mm. Roberts Coffee, Starbacks ja kauppoja. Kaupunkielämän äänet voivat kuulua huoneisiin. Lapsille kv. miniklubi. Hotellissa on monipuoliset palvelut kuten liikkeitä (matkamuistomyymälä, koruliike), aulabaari (vain alkoholittomia juomia). Ravintola, jossa baari (avoinna ruokailuaikoina) ja ulkoterassi. Hotelli järjestää päiväaikaan ohjattua toimintaa (jumppaa, vesijumppaa, darts, boccia yms.) sekä kerran viikossa elävää musiikkia ja iltaohjelmaa, riippuen hotellin täyttöasteesta. Hotellissa on maksullisia palveluja kauneushoitola, biljardi, sauna ja hamam. Ilmaisia palveluita ovat pöytätennis ja kuntosali sekä sisäuima-allas. Hotellin läheisessä yleisessä puistossa on mm. minigolfrata ja tennis- ja koripallokentät. Hotellin läheltä (100m) lähtee myös uusi köysiratayhteys Alanyan linnoituskukkulalle.

Huoneet

Kahdentyyppisiä standardihuoneita, joista isommissa on sivuttainen merinäköala ja tilaa jopa kahdelle lisävuoteelle, pienemmässä näköala kaupungille tai allasalueelle ja lisävuodemahdollisuus yhdelle. Kaikissa huoneissa on laattalattia, parveke ja kylpyhuoneessa suihkukaappi. Maksullinen tallelokero ja minibaari. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Ensimmäinen rakennus valmistunut 1989 ja uusittu 2007, uudempi rakennus valmistunut 2005. Yhteensä 247 huonetta kahdessa 5-kerroksisessa rakennuksessa, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto. Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä sekä all inclusive -hoito. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella. Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 135 km )
 • Rantaan ( Kleopatra Beach - 60 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Damlatas - 0 m )
 • Ydinkeskustaan i Ataturk-patsaalle - 1,2 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Nro 4 )
: Lisämaksusta
Hyvätasoinen all inclusive -hotelli Damlatas -rannan tuntumassa

Perinteinen lomahotelli sijaitsee todella keskeisellä paikalla Kleopatra-rannalla, vieressä iso puisto palveluineen, vesipuisto sekä Damlatasin tippukiviluola. Läheltä vilkasta paikallista keskustaa, jossa on mm. Roberts Coffee, Starbacks ja kauppoja. Kaupunkielämän äänet voivat kuulua huoneisiin. Hotellin ranta (nro 4) sijaitsee hotellia vastapäätä 60 m päässä, rannalla maksulliset baaripalvelut, aurinkotuolit ja – varjot, rantalentopallokenttä sekä maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Uima-allasalueella baari, ilmaiset aurinkotuolit ja – varjot, lapsille erillinen allas ja kaksi vesiliukumäkeä (alaikäraja 10v.) Sesonkiaikana lapsille kv. miniklubi. Hotellissa on monipuoliset palvelut kuten liikkeitä (matkamuistomyymälä, koruliike), aulabaari (vain alkoholittomia juomia). Ravintola, jossa baari (avoinna ruokailuaikoina) ja ulkoterassi. Hotelli järjestää sesonkiaikaan päivällä ohjattua toimintaa (jumppaa, vesijumppaa yms.) sekä kerran viikossa elävää musiikkia ja iltaohjelmaa. Hotellissa on maksullisia palveluja kauneushoitola, biljardi, sauna ja hamam. Ilmaisia palveluita ovat pöytätennis ja kuntosali. Hotellin läheisessä yleisessä puistossa on mm. minigolfrata ja tennis- ja koripallokentät. Hotellin läheltä (100m) lähtee myös köysiratayhteys Alanyan linnoituskukkulalle.

Huoneet

Standardihuoneissa näköala kaupungille tai allasalueelle, osassa standardihuoneita sivuttainen merinäköala, molemmissa lisävuodemahdollisuus yhdelle vuodesohvasta. Kaikissa huoneissa on laattalattia, parveke ja kylpyhuoneessa suihkukaappi. Maksullinen tallelokero ja minibaari. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Yleistä  Virallinen luokitus 4*. Ensimmäinen rakennus valmistunut 1989 ja uusittu 2007, uudempi rakennus valmistunut 2005. Yhteensä 247 huonetta kahdessa 5-kerroksisessa rakennuksessa, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto.
Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä (standardi, standardi sivuttaisella merinäköalla tai tilavampi huone) sekä all inclusive -hoito. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista.
Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella. Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimi


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 135 km )
 • Rantaan ( Kleopatra Beach - 60 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Damlatas - 0 m )
 • Ydinkeskustaan i Ataturk-patsaalle - 1,2 km

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Nr 4 )
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE