Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kleopatra Atlas Hotelli

Kleopatra Atlas Hotelli

Kausi:


Uusittu rantahotelli aikuisille Kale-kukkulan juurella
Damlatissa sijaitseva all inclusive-hotelli, jonka palvelut suunnattu vain yli 16-vuotiaille. Sijainti on erinomainen, rantakadulta lähtevän pienen poikkikadun alussa ja ympäristössä on runsaasti palveluja. Hotelli tarjoaa toimivat peruspalvelut lomalaisille; aulabaari, ravintola, maksuton langaton internetyhteys, tv-nurkkaus aulassa ja sauna sekä hamam (maksullisia). Hotellissa myös kokoushuone (max. 40 hlöä). Kahden rakennuksen välissä kapea, mutta melko aurinkoinen allasalue, jossa allasbaari terasseineen sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla on yhteinen ranta numero 17 Blue Star -hotellin kanssa, ja rannalle on kuljetus sesonkiaikaan muutaman kerran päivässä. Rannalla maksulliset aurinkovuoteet ja -varjot. Rantabaarin palvelut sisältyvät all inclusive-pakettiin. Ulkopalvelut rajoitettuja kauden alku- ja loppuvaiheessa (helmi-maaliskuussa sekä loka-marraskuussa).


Huoneet

Ranskalaishenkiset huoneet, joissa valkoinen kalustus, laminaattilattia, puhelin, satelliittitelevisio, langaton nettiyhteys, minibaari (täytetään 2 vesipulloa päivittäin, ei muita tuotteita), vedenkeitin sekä maksullinen tallelokero. Isohko lasikaiteinen parveke. Osa huoneista kolmelle hengelle. Pesulapalvelu.
Eco-huone on muuten samoin varusteltu kuin standardihuone, mutta sijaitsee 1. kerroksessa.Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Vuonna 2014 uusittu 6-kerroksinen hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa yhteensä 96 huonetta, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto
Perushintaan sisältyy majoitus kahden tai kolmen hengen huoneessa ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Hissi ( Jokaisessa rakennuksessa )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 6 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa, MasterCard )
  • Internetyhteydet ( Hotellin alueella )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas
  • Lasten allas

RANTAPALVELUT

: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Çarsi Mah. Seral Sokak Damlatas Caddesi Alanya, Antalya

Telephone

:+90 242 511 00 52

Fax

:+90 242 511 00 67