Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kleopatra Atlas Hotelli


Uusittu rantahotelli aikuisille Kale-kukkulan juurella
Damlatissa sijaitseva all inclusive-hotelli, jonka palvelut suunnattu vain yli 16-vuotiaille. Sijainti on erinomainen, rantakadulta lähtevän pienen poikkikadun alussa ja ympäristössä on runsaasti palveluja. Köysirata linnakkeelle lähtee läheltä hotellia. Hotelli tarjoaa toimivat peruspalvelut lomalaisille; aulabaari, ravintola, maksuton langaton internetyhteys, tv-nurkkaus aulassa ja sauna sekä hamam (maksullisia). Hotellissa myös kokoushuone (max. 40 hlöä). Kahden rakennuksen välissä kapea, mutta melko aurinkoinen allasalue, jossa allasbaari terasseineen sekä aurinkotuoleja ja -varjoja, allas käytössä läpi vuoden, mutta ei lämmitetty.


Huoneet

Ranskalaishenkiset huoneet, joissa valkoinen kalustus, laminaattilattia, langaton nettiyhteys, minibaari (täytetään 2 vesipulloa päivittäin, ei muita tuotteita), vedenkeitin sekä maksullinen tallelokero. Isohko lasikaiteinen parveke. Maksullinen pesulapalvelu.
Eco-huone on muuten samoin varusteltu kuin standardihuone, mutta sijaitsee 1. kerroksessa.Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Vuonna 2014/2016 uusittu 6-kerroksinen hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa yhteensä 96 huonetta, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto
Perushintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 125 km )
 • Rantaan ( Kleopatra Beach - 50 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Damlatas - 0 m )
 • Ydinkeskustaan ( Ataturk-patsaalle- 1 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )
 • Tallelokerot huoneissa ( 2 € / pvä )
 • Internetyhteydet ( Koko hotellissa )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Aikuisten allas
: Lisämaksusta

Rantahotelli aikuisille Kale-kukkulan juurella
Damlatissa sijaitseva all inclusive-hotelli, jonka palvelut suunnattu vain yli 16-vuotiaille. Sijainti on erinomainen, rantakadulta lähtevän pienen poikkikadun alussa ja ympäristössä on runsaasti palveluja. Hotelli tarjoaa toimivat peruspalvelut lomalaisille; aulabaari, ravintola, maksuton langaton internetyhteys, tv-nurkkaus aulassa ja sauna sekä hamam ja kampaamo (maksullisia). Hotellissa myös kokoushuone (max. 40 hlöä). Kahden rakennuksen välissä kapea, mutta melko aurinkoinen allasalue, jossa allasbaari terasseineen sekä aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellilla on yhteinen ranta numero 17 Blue Star -hotellin kanssa, ja rannalle on kuljetus sesonkiaikaan muutaman kerran päivässä. Rannalla maksulliset aurinkovuoteet ja -varjot. Rantabaarin palvelut sisältyvät all inclusive-pakettiin. Ulkopalvelut rajoitettuja kauden alku- ja loppuvaiheessa (helmi-maaliskuussa sekä loka-marraskuussa).


Huoneet

Ranskalaishenkiset huoneet, joissa valkoinen kalustus, laminaattilattia, puhelin, satelliittitelevisio, langaton nettiyhteys, minibaari (täytetään 2 vesipulloa päivittäin, ei muita tuotteita), vedenkeitin sekä maksullinen tallelokero. Isohko lasikaiteinen parveke. Osa huoneista kolmelle hengelle. Pesulapalvelu.
Eco-huone on muuten samoin varusteltu kuin standardihuone, mutta sijaitsee 1. kerroksessa.


Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Vuonna 2014 uusittu 6-kerroksinen hotelli koostuu kahdesta rakennuksesta, joissa yhteensä 96 huonetta, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto
Perushintaan sisältyy majoitus kahden tai kolmen hengen huoneessa ja all inclusive-hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi
 • Uusittu/uudistettu ( 2014 )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 6 )
 • Hissi ( Kaikissa rakennuksissa )
 • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE