Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lavinia Huoneistot

Lavinia Huoneistot

Kausi:

Perheiden suosima hotelli rannan lähellä
Suosittu, perinteikäs hotelli sijaitsee lähellä itäistä rantaa ja hyvien yhteyksien päässä keskustan palveluista. Hotellilla minimarketti (avoinna 24 h) ja lähimpään supermarketiin on noin 300 m (Kipa). Huoneistoihin voi kuulua ympäristöstä liikenteen ja kaupunkielämän ääniä Baari, jossa myös terassipuoli ja josta saa aamiaista. Hotellissa myös a la carte -ravintola. Kylpyläosasto, jossa maksullisia palveluja mm. kauneushoitola, hamam, sauna ja kampaamo. Allasalueelta on baari, poreallas ja lapsille erillinen uima-allas. Altaalla on maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Hotellin omalla rantaosuudella hotelliasiakkaille 50 % alennus aurinkotuoleista ja varjoista. Allasbaarissa soi päiväsaikaan musiikki ja siellä järjestetään sesonkina kerran viikosa iltaohjelmaa.

Huoneistot
Raikkaat, maanläheisin värein sisustetut huoneistot, joissa laattalattai, puhelin ja parveke. Maksulliset wifi, tallelokero ja ilmastointi. Kaksioissa on erillinen makuuhuone ja olohuone keittonurkkauksella. Ylimmän kerroksen pienemmissä huoneistoissa ei ole ovea makuu- ja olohuoneen välissä. Huoneistoissa mahdollisuus lisävuoteille kahdelle hengen vuodesohva. Vauvansänky on saatavilla.

Yleistä
Virallinen luokitus Apart 3*. Rakennettu vuonna 1995, ja 2005 ylimpään kerrokseen rakennettu hotellihuoneita ja pienempiä huoneistoja, aulatila ja muut huoneistot uusittu 2009, sängyt vaihdettu 2011–2012, baari, aula- ja allasalueet sekä hissi uusittu 2013-14. Yhteensä 66 kaksiota ja yksiötä.

Perushintaan sisältyy kaksio keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Orman Isletmesi karsisi Oba yolu üzeri no 21 07400 ALANYA

Telephone

:+ 90 242 511 91 91

Fax

:+ 90 242 513 57 60

GOOGLE REMARKETING CODE