Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Oscar Boutique Hotelli


Pieni, mutta kodikas ja suosittu kaupunkihotelli
Antalyan ydinkeskustassa, Kaleicissa oleva pieni, vaatimaton, mutta hyvinhoidettu hotelli sijaitsee kätevästi lähellä pääkatua, ostoskatuja ja nähtävyyksiä, esim. Hadrianuksen portille on n. 200 m matka. Hotellissa terassiravintola (ulkoterassi avoinna sään mukaan) ja oleskelutilat, maksuton langaton internetyhteys ja pöytätennis.


Huoneet

Päärakennuksessa pienet, vaatimattomat, melko kuluneet huoneet, joissa laattalattia, huoneiden sisustus vaihtelee. Puhelin ja satelliittitelevisio sekä langaton internetyhteys. Kylpyhuoneessa suihkukaappi, wc sekä hiustenkuivaaja. Vauvansänky saatavilla. Muutamaan (6 kpl) mahtuu lisävuode kolmannelle. Maksullinen ilmastointi/ilmalämmitys sekä huone- ja pesulapalvelut.
Tilavammat superiorhuoneet sijaitsevat sivurakennuksessa, laminaattilattia, vuoteet neljälle ja lisävuodemahdollisuus viidennelle. Osassa terassi. Myös deluxehuoneet sijaitsevat 2-kerroksisessa sivurakennuksessa, vuoteet kahdelle, ei lisävuodemahdollisuutta, huoneet uudistettu hiljattain. Laminaattilattia ja osassa terassi. Huoneissa maksullinen ilmastointi/ilmalämmitys 5eur/vrk (2018).
Muuta

Virallinen luokitus 3*. Rakennettu vuonna 1990, uusittu 2006. Vuosina 2008 ja 2009 hotelliin on lisätty sivurakennukset, joissa vain lisämaksullisia superior- ja deluxe-huoneita, ovet ja lukkojärjestelmä uusittu 2011 ja vuonna 2016 osa huoneista (deluxehuoneet) ja yleiset tilat uusittu. Hotellissa yhteensä 42 huonetta kolmikerroksisessa päärakennuksessa ja neljässä kaksikerroksisessa sivurakennuksessa, ei hissejä. Vastaanotossa maksulliset tallelokerot ja rahanvaihto.
Hotelli ei sovellu liikuntarajoitteisille, paljon kapeita portaita, ei hissiä, lentokenttäbussi jää n. 50 metrin päähän. Huom. hotellin alueella liikkuu usein omistajan koira sekä lukuisia kissoja.
Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja aamiainen. Lisämaksusta puolihoito.
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 1990/2009 )
  • Uusittu/uudistettu ( 2016 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 2 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta