Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Club Mega Saray Hotelli

Club Mega Saray Hotelli
Perinteikäs, perheille suunnattu all inclusive -hotelli Titanic-golfklubin lähettyvillä

Iso, monimuotoinen klubihotelli sijaitsee rannalla Adora Golf Resort -hotellin vieressä. Lomalaisilla käytössään monipuoliset viiden tähden hotellin palvelut: maksuton langaton nettiyhteys koko hotellin alueella, lisäksi tietokoneita asiakaskäytössä (lisämaksusta). Minimarket ja liikkeitä, lähin pankkiautomaatti hotellin sisääntulon lähellä. Monipuoliset ravintola- ja baaripalvelut; neljä sisä- ja ulkobaaria, pääravintola sekä kuusi erilaista a la carte -ravintolaa(ai sis.2x/vko, etukäteisvarauksella) Kampaamo, kylpyläosasto ja kauneushoitola, sauna ja hamam sekä sisäallas ja kuntosali (osa palveluista maksullisia). Paljon erilaisia aktiviteettejä kuten biljardi, pöytätennis, minigolf, lukuisia tenniskenttiä (16 kpl kvartsipohjaisia, 45 min /pvä sis ai-ohjelmaan sekä 6 maksullista massakenttää,valaistus ja välineet maksullisia), minijalkapallo- ja lentopallokenttä sekä pelihuone, päiväaikaan ohjattua toimintaa kuten joogaa, vesijumppaa jne. Lähin golfkenttä Titanic (enti. Tat) sijaitsee aivan hotellin vieressä. Laajassa hyvinhoidetussa puutarhassa sijaitsee iso, aurinkoinen allasalue, jossa baaripalvelut useita altaita aikuisille ja lapsille, myös pienimmille oma kahluuallas. Lapsille on myös kv. miniklubi (4-12 v.), leikkihuone ja -alue. Yhdessä altaassa kolme vesiliukumäkeä. Allaspyyhkeet saatavissa. Hotellin edessä oma ranta-alue, jossa rantalentopallokenttä, rantabaari ja aurinkotuolit  ja -varjot. Mahdollisuus lisämaksullisiin vesiurheilulajeihin. Ulkopalvelut sään mukaan kauden alku- ja loppuvaiheessa.

 Huoneet

Kaksi-kolmekerroksisissa, puutarhassa sijaitsevissa klubirakennuksissa olevat standardihuoneet on sisustettu modernin, tyylikkäin värein. Yläkerroksen huoneissa kokolattiamatto, pohjakerroksessa laminaattilattia. Minibaari ja tallelokero, ja kylpyhuoneessa suihku. Suojaisa, ottomaanityylinen kalustettu parveke/maaterassi. Klubihuoneissa langaton netti ei välttämättä toimi. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla.

Klubirakennusten perhehuoneissa yksi iso huone, jossa parvella kaksoisvuode, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa. Lisävuodemahdollisuus yhdelle.

Deluxe-huoneissa näkymä altaalle, puutarhaan tai merelle. Kaikissa huoneissa kokolattiamatto, muuten varustelu sama kuin klubihuoniessa. Pohjakerroksessa sijaitsevissa deluxe - swim up -huoneissa suora pääsy deluxe-uima-altaaseen, huoneissa laminaattilattia ja ne ovat tilavampia kuin ylempien kerrosten deluxehuoneet.

Deluxe perhehuoneissa kaksi makuuhuonetta,joista toisessa kaksoisvuode ja toisessa kaksi normaalivuodetta. Perhehuoneissa kokolattiamatto ja yksi kylpyhuone, muuten sama varustelu kuin deluxe-huoneissa.

Deluxe perhehuone- swim up -huoneet sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa, niissä on kaksi makuuhuonetta, joihin erilliset sisäänkäynnit sekä omat kylpyhuoneet. 1. kerroksen perheuoneissa laminaattilattia sekä oma uloskäynti maaterassille, josta suora yhteys deluxe-altaaseen.

Päärakennuksen standardihuoneissa perinteisempi sisustustyyli ja ne ovat deluxe-huoneita pienenmpiä, kaikissa on kokolattiamatto ja sama varustelu kuin muissakin huonetyypeissä.

Muuta

Virallinen luokitus 5*. Hotelli valmistunut 1992, uusittu täysin 2013 ja 2014 rakennettu deluxe-rakennus. Hotelli koostuu viidestä rakennuksesta, kerrosmäärä vaihtelee 2-4, yhteensä 500 huonetta, hissit. Vastaanotossa rahanvaihto.

HIntaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä ja all inclusive-hoito. All inclusive sisältää päivän pääateriat, paikallisia juomia, välipalaa sekä muita palveluita erillisen, hotellilta saatavan ohjelman mukaisesti.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

 

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 29 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 km )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 7 km )
 • Ydinkeskustaan ( Antalya - 35 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

 • Sisäuima-allas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Kadriye Mah. Üçkum Tepesi cadd. No. 8, Belek, Antalya

Telephone

:+90 242 710 11 00

Fax

:+90 242 710 11 30

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Vesiliukumäkiallas
 • Sisäuima-allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

 • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Kadriye Mah. Üçkum Tepesi cadd. No. 8, Belek, Antalya

Telephone

:+90 242 710 11 00

Fax

:+90 242 710 11 30