Cornelia Deluxe 3 kierrosta Cornelia Faldo

https://www.detur.fi/static/cornelia_delux_4_round_golf_s_cor3f/cornelia_delux_4_round_golf_s_00_corde4.jpg

Kausi:

 Golfpaketti Cornelia Deluxe 3 x Faldo
Pakettiin sisältyy kolme golfkierrosta Cornelian Faldo Golf Clubilla. Kolme kierrosta (yksi per päivä) varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit varata ne tilauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus Cornelia Golf Clubilla, muille golfkentille maksullinen kuljetus järjestettävissä. Golfbägin säilytystilat klubilla. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Cornelia Golf Club
Nick Faldon ” Turkish Delight ” on Belekin uusin 27-reikäinen championship-tasoinen kenttä, joka avattiin marraskuussa 2006. Kolme vaihtoehtoista tapaa pelata 18 reikää (3x9) King Course 6560 m, Queen Course 6510 m ja Prince Course 6430 m (backtee). Kaikkien kenttien tasoitusvaatimus on 28 (miehet) ja 36 (naiset). Cornelia golfkenttä on kauniisti rakennettu, inspiroiva ja monentasoisten golfareiden pelattavissa. Vaikeustaso päätät tietenkin itse, useimpia reikiä on mahdollisuus pelata vaihtoehtoisilla lähestymisillä , mikä oli Faldon tarkoituskin. Hänen signeerauksensa näkyy erityisesti Kings Coursen seitsemännellä reiällä, jota kutsutaan "Faldo valinnaksi". Tämä on par 4 -väylä, joka erottaa jyvät akanoista- voit valita turvallisia rautoja tai riskeerata draivilla ja napata eaglen tarkalla putilla, valinta on sinun, pieninkin virhe maksaa kalliisti, mutta oikein pelattuna palkitseva väylä. Cornelia Golf tarjoaa monia hyviä ja unohtumattomia väyliä.

Hotelli
Moderni, perheystävällinen Cornelia Deluxe -hotelli sijaitsee noin 4 km päässä Belekin keskustasta. Hotellissa minimarket, kampaaja, koruliike, laukkuliike ja matkamuistomyymälä. Aulabaari, ravintola ja 5 a la carte –ravintolaa sekä useita baareja niin sisätiloissa kuin ulkonakin. Hotellissa useita kokoustiloja (max. 1700 hlö). Langaton internetyhteys aulassa. Kylpyläosasto jossa maksullisia hoitoja, Hamam (käsittelyt maksullisia) sekä sauna. Hotellissa biljardi, pöytätennis, tenniskentät, koripallo, jalkapallo ja rantalentopallo sekä lisämaksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Darts, aerobic, playstation ja keilaus (maksullinen). Lapsille miniklubi (4-12v), leikkikenttä sekä leikkihuone. Yökerho ja viikoittain ilta-ohjelmaa. Iso puutarha- ja allasalue. Useita altaita niin aikuisille kuin lapsillekin sekä vesiliukumäkiallas. Allasalueilla aurinkotuolit, joissakin aurinkovarjot. Hotellilla on oma yksityinen ranta, jossa aurinkotuoleja ja –varjoja sekä rantabaari. Allas- ja rantapalvelut avoinna vain kesäkuukausina.

Huoneet

Keltaisen ja vihreän sävyin sisustetuissa huoneissa puhelin, satelliittitelevisio, minibaari (virvoitusjuomia ja olutta), kokolattiamatto sekä parveke. Huoneissa sekä kiinteä että langaton internetyhteys ja tallelokerot. Kylpyhuoneessa amme ja käsisuihku sekä hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya airport - 35 km )
  • Rantaan ( Hotel beach - 0 km )
  • Paikalliseen keskustaan ( Belek - 4 km )
  • Ydinkeskustaan ( Antalya - 45 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Ileribasi mevkii Belek/Antalya

Telephone

:+90 242 710 15 00

Fax

:+90 242 715 25 05

Sähköpostiosoite

:sales@corneliaresort.com