Cornelia Diamond Golf Resort

https://www.detur.fi/static/belek_cornelia_diamond_golf_resort_s_corndi/belek_cornelia_diamond_golf_resort_s_00_corndi.jpg

Kausi:

Iso, futuristinen kylpylähotelli rannalla
Huippumoderni, tyylikäs hotelli ranta-alueella, lähin kylä Belek (4 km). Hotellissa on useita baareja, kahvila, yökerho ja ravintoloita, joista yksi iso buffet-ravintola ja viisi à la carte-ravintolaa (10 eur palvelumaksu, muuten sis. ai, kahdessa ravintoloista on 12 v. ikäraja,). Kokous- ja konferenssitilat (7 kpl, max. 2000 hlöä), aulatilassa langaton internet sekä maksullinen internetnurkkaus ja myymälöitä. Laaja, hyvätasoinen kylpyläosasto monipuolipuolisine palveluineen, toisessa kerroksessa maksullisia hoitoja, alakerrassa saunat, hamam, ja poreallas, vapaa pääsy (käsittelyt hamamissa maksullisia), sisäaltaat (aikuisten ja lasten, allaspyyhkeet sisältyvät), iso kuntosali, pöytätennis, biljardi, squash, aerobic, darts, keilarata, tenniskentät (10 kpl), jalkapallokentät ( 3kpl), osa palveluista maksullisia. Hotellilla laaja allasalue, jossa viisi aikuisten ja kaksi lasten allasta, lisäksi iso vesipuisto. Allasbaari, aurinkotuoleja- ja varjoja. Allaspyyhkeet saatavissa. Hotellin omalla rannalla baari ,aurinkotuoleja ja aurinkokatoksia, rantalentopallokenttä sekä maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Lähin golfkenttä 500 m, ilmainen kuljetus Gornelia Golf Clubille. Allas-, ranta- ja muut ulkopalvelut käytössä kesäkautena (huhtikuulta lokakuulle). Myös avoinna olevien a la carte -ravintoloiden määrä voi olla rajoitettu kauden alku- ja loppuvaiheessa (helmi-maalis ja loka-marraskuu).

Huoneet
Tilavat, tyylikkäästi sisustetut huoneet, joissa kokolattiamatto. Kaikissa huoneissa on pieni oleskelualue, minibaari (virvoitusjuomat ja olut)  ja parveke tai terassi. Langaton internetyhteys (myös kaapeliyhteys) ja tallelokero. Kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Lisävuodemahdollisuus yhdelle,  vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone-ja pesulapalvelu. 

Perhehuoneet tilavampia, vuoteet jopa viidelle, muuten sama varustelu.

Muuta
Virallinen luokitus 5*. Rakennettu 2008, vuosittaista kunnossapitouudistusta. Yhteensä 571 huonetta 8-kerroksisessa päärakennuksessa ja kahdessa kaksikerroksisessa villarakennuksessa, päärakennuksessa hissit (14 kpl). Pankkiautomaatti hotellin ulkopuolella, sieltä voi nostaa vain Turkin liiroja, vastaanotossa vaihdetaan ainoastaan euroja ja dollareita.

Perushintaan sisältyy majoitus päärakennuksen kahden hengen standardihuoneessa ja all inclusive -hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

 • Rakennusvuosi ( 2008 )
 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 8 )
 • Hissi ( 14 )
 • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Sisäuima-allas
 • Lasten allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Oma ranta )
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Iskele mevkii Belek/ Antalya

Telephone

:+90 242 710 16 00

Fax

:+90 242 715 33 53

Sähköpostiosoite

:sales@corneliadiamond.com

Iso, futuristinen kylpylähotelli rannalla
Huippumoderni, tyylikäs hotelli ranta-alueella, lähin kylä Belek (4 km). Hotellissa on useita baareja, kahvila, yökerho ja ravintoloita, joista yksi iso buffet-ravintola ja kolme à la carte-ravintolaa. Kokous- ja konferenssitilat (7 kpl, max. 2000 hlöä), aulatilassa langaton internet sekä maksullinen internetnurkkaus ja myymälöitä. Laaja, hyvätasoinen kylpyläosasto monipuolipuolisine palveluineen, toisessa kerroksessa maksullisia hoitoja, alakerrassa saunat, hamam, ja poreallas, vapaa pääsy (käsittelyt hamamissa maksullisia), sisäaltaat (aikuisten ja lasten, allaspyyhkeet sisältyvät), iso kuntosali, pöytätennis, biljardi, squash, aerobic, darts, keilarata, tenniskentät (10 kpl), jalkapallokentät ( 3kpl), osa palveluista maksullisia. Lähin golfkenttä 500 m, ilmainen kuljetus Gornelia Golf Clubille. Allas-, ranta- ja muut ulkopalvelut käytössä lähinnä kesäkautena (huhtikuulta lokakuulle). Myös avoinna olevien a la carte -ravintoloiden määrä voi olla rajoitettu talvikautena.

Huoneet
Tilavat, tyylikkäästi sisustetut huoneet, joissa kokolattiamatto. Kaikissa huoneissa on pieni oleskelualue, minibaari (virvoitusjuomat ja olut), puhelin, satelliitti-tv ja parveke tai terassi. Langaton internetyhteys (myös kaapeliyhteys) ja maksullinen tallelokero. Kylpyhuoneissa on kylpyamme, suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Kaikki huoneet ovat savuttomia. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, perhehuoneita eri tilauksesta, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone-ja pesulapalvelu.

Muuta
Virallinen luokitus 5*. Rakennettu 2008, vuosittaista kunnossapitouudistusta. Yhteensä 571 huonetta 8-kerroksisessa päärakennuksessa ja kahdessa kaksikerroksisessa villarakennuksessa, päärakennuksessa hissit (13 kpl). Pankkiautomaatti hotellin ulkopuolella, sieltä voi nostaa vain Turkin liiroja, vastaanotossa vaihdetaan ainoastaan euroja ja dollareita.

Perushintaan sisältyy majoitus päärakennuksen kahden hengen standardihuoneessa ja all inclusive -hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 35 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Belek - 4 km )
 • Ydinkeskustaan ( Antalya - 45 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

 • Sisäuima-allas

RANTAPALVELUT

: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Iskele mevkii Belek/ Antalya

Telephone

:+90 242 710 16 00

Fax

:+90 242 715 33 53

Sähköpostiosoite

:sales@corneliadiamond.com