Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Gloria Golf Hotelli

Kausi:

Tasokas täyden palvelun lomakylä
Laajalla hotellialueella mm. kauppoja, valokuvaamo, internet (langaton, maksuton), kampaamo, urheiluhalli, ulkoilmadisko kesällä, amfi- ja elokuvateatteri. Kaksi illallis- ja kolme á la carte-ravintolaa sekä ravintola golfklubilla. Aula-, snack-, allas- ja rantabaari sekä kahvila. Kuntokeskus, jossa mm. kuntosali, sisäallas. Hamam ja sauna (alaikäraja näihin 16 v.). Hierontapalvelut ja lääkäri- ja hoitajapalvelut. Ohjattua toimintaa kuten zumbaa, pilatesta, joogaa jne. Sesonkiaikaan lapsille kansainvälinen miniklubi (4-12 v.), leikkialue, altaat ja vesiliukumäet. Osa palveluista maksullisia. Paljon kokoustiloja sekä kokouspalvelut ja -laitteet. Laaja allasalue aurinkotuoleineen ja -varjoineen. Omalla pitkällä rannalla suihkut, pukukopit sekä paljon vesiurheilumahdollisuuksia. Hotellilla kolme golfkenttää (n. 2 km, 2 x 18 ja 1 x 9), minigolf ja neljä tenniskenttää. Asiakkaat voivat käyttää myös Gloria Verden ja Serenityn palveluja. Allas- ja rantapalvelut sekä muut ulkopalvelut käytettävissä kesäkuukasina huhtikuulta lokakuulle.

Huoneet
Päärakennuksen huoneissa kokolattiamatto, bungaloweissa osin kokolattiamatto, osin laattalattia. Puhelin, satelliitti-TV , minibaari ja tallelokero sekä parveke tai terassi. Kylpyhuone, jossa suihkukaappi (päärakennus) tai amme (bungalow) sekä wc ja hiustenkuivaaja. Päärakennuksen huoneissa lisävuode yhdelle, bungaloweissa kahdelle. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Muuta
Virallinen luokitus 5 *. Rakennettu vuonna 1997, kunnostettu 2007-2008. Yhteensä 515 huonetta, osa 4-kerroksisessa päärakennuksessa ja osa lukuisissa 1-2 -kerroksisissa bungaloweissa laajalla alueella. Päärakennuksessa 4 hissiä.
Perushintaan sisältyy bungalowhuone all inclusive -hoidolla. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Lisämaksusta huone päärakennuksesta.

Hotellissa 8 vesiliukumäkeä (useimmat aikuisille, 1 alle 12-vuotiaille).
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya - 40 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Belek - 7 km )
  • Ydinkeskustaan ( Antalya - 50 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( Oma ranta )
: Lisämaksusta