Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Gloria Verde Resort Hotelli

Kausi:

Kaunis ja hyvinhoidettu kylpylähotelli golfkenttien ääressä
Pinjamäntyjen katveessa sijaitseva monipuolinen kylpylähotelli. Hotellissa on illallisravintola ja kaksi à la carte -ravintolaa (etukäteisvaraus), ja baari. Kokoustilat ja -varusteet sekä muutama myymälä ja kampaamo. Sisäuima-altaat aikuisille ja lapsille (9 m2/68 m2). Ohjattua toimintaa sesonkiaikaan, biljardi, pöytätennis, tennis (1 kpl, tartan), osa palveluista maksullisia. Thalasso-kylpylä, jossa on saatavilla erilaisia hoitoja sekä sauna, turkkilainen sauna, merivesiallas (78 m2, lämmitetty) sekä kuntosali, (kylpylän palvelut maksullisia, alaikäraja 16 v.). Lisäksi kylpyläosastolla on ravintola ja baari, joiden valikoima on suunniteltu erityisesti terveyttä ja hyvinvointia silmälläpitäen. Viehättävällä allasalueella on iso monitasoinen allas, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä allasbaari ja erillinen lasten allas. Rannalla aurinkotuolit -ja varjot sekä vesiurheilu mahdollisuuksia. Hotellin asiakkailla on myös mahdollista käyttää Gloria Golf-hotellin palveluita (polkua pitkin 3,5 km, ilmainen kuljetus). Kauden alku- ja loppuvaiheessa mm. allas- ja rantapalvelut rajoitettuja (helmi-maaliskuussa ja loka-marraskuussa).

Huoneet
Tilavissa, vaalein värein sisustetuissa huoneissa kokolattiamatto, tallelokero, minibaari, satelliittitelevisio, puhelin ja parveke tai terassi. Kylpyhuoneessa hiustenkuivaaja, amme/suihku ja wc. Lisävuode yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.
Sviitti on tilavampi, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa.

Muuta
Virallinen luokitus 5 *. Rakennettu 2001, uusittu vuosina 2009 ja 2014. Yhteensä 292 huonetta 5- kerroksisessa päärakennuksessa ja kolmessa 3-kerroksisessa sivurakennuksessa. Vastaanotossa rahanvaihto. Luottokortit: Visa, Master ja American Express.
Perushintaan sisältyy päärakennuksen standardihuone all inclusive-hoidolla. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.
Lisämaksusta tilavampi sviitti.
Läheisessä vesipuistossa yhteensä 20 vesiliukumäkeä (8 vesiliukumäkeä aikuisille sekä 12 vesiliukumäkeä alle 12-vuotiaille).
Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya - 40 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Belek - 5 km )
  • Ydinkeskustaan ( Antalya - 50 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( Oma ranta )
: Lisämaksusta