Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Kaya Palazzo 3 kierrosta Kaya Golf

Kaya Palazzo 3 kierrosta Kaya Golf

Kaya Palazzo ja 3 kierroksen golfpaketti

Golfpakettiin sisältyy 3 kierrosta Kayan golfkentällä ja majoitus 2h-standardihuoneessa all inclusive-hoidolla. Kolme kierrosta (yksi per päivä) varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus omalle Golf Clubille, muille golfkentille maksullinen kuljetus järjestettävissä. Golfbägin säilytystilat klubilla. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7). Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 55 euroa (edestakaiset lennot).

Iso, hyvätasoinen hotelli sijaitsee vehreällä alueella Belekissä ja tarjoaa paljon aktiviteetteja, mm. useampi uima-allas ja vesiliukumäet sekä paljon ohjattua toimintaa ratsastuksesta aerobiciin ja vesijumppaan. Lähin golfkenttä, Kaya Eagles Golf, sijaitsee vain 150 metrin päässä pääportilta. Tätä voi kutsua varsinaiseksi sporttihotelliksi, sillä voit harrastaa myös niin tennistä (22 kenttää) kuin jalkapalloakin (5 kenttää). Hotellissa maksuton wifi aulatiloissa, lisäksi maksullinen nettikahvila. Pääravintolan lisäksi valittavissa aasialainen, meksikolainen ja barbeque -ravintolat (1 x vko sis. ai-pakettiin, etukäteisvaraus), aula- ja diskobaari palvelevat 24 h, samoin ulkobaarit (allas/ranta). Miellyttävä spa-osasto maksullisine palveluineen sijaitsee pohjakerroksessa. Sen yhteydessä on myös sisäallas sekä hyvinvarustettu, ilmastoitu kuntosali asiakkaiden vapaassa käytössä. Myös saunan ja hamamin käyttö on maksuton, vain käsittelyt maksullisia. Lapsille kv. miniklubi sekä leikkikenttä. Hotellilla vehreä puutarha sekä laaja, aurinkoinen allasalue, jossa aurinkotuolit ja -varjot sekä maksuttomat allaspyyhkeet. Vieressä myös hotellin oma, 300 m pitkä ranta-alue, jossa tarjolla runsas valikoima vesiurheilumahdollisuuksia (osa maksullisia) sekä maksuttomat aurinkotuolit ja varjot.

Huoneet
Raikkaat, tilavat turkoosilla sävytetyt huoneet, joissa laminaattilattia. Minibaari täytetään vesi- ja soodapulloin päivittäin ja käytössä on myös maksullinen wifi.Melko tilavat, kalustetut parvekkeet. Huoneissa on kaksoisvuode ja normaalivuode, lisäksi viihtyisän oleskelunurkkauksen vuodesohvasta saa lisävuoteen vielä yhdelle. Kylpyhuoneissa on joko amme tai suihkukaappi, jossa sekä kiinteä että käsisuihku, kylpyhuoneessa on myös hiustenkuivaaja.

Muuta
Virallinen luokitus 5*. Hotelli on valmistunut 1998, kaikki huoneet on uusittu 2011 ja lattiamateriaali vaihdettu 2013. Hotelli on kaksisiipinen, kuusikerroksinen rakennus, jossa yhteensä 506 huonetta.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya Airport - 27 km )
  • Rantaan ( Hotels own beach - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 2,5 km )
  • Ydinkeskustaan ( Antalya - 40 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( CLOSED IN WINTER )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE