Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Zeynep golfpaketti 2 Carya 2 National

Zeynep  golfpaketti 2 Carya 2 National

Kausi:

Golfpaketti Zeynep ja 2 kierrosta National, 2 kierrosta Garya
Golfpakettiin sisältyy majoitus 2-hengen standardihuoneessa all inclusive -hoidolla ja  etukäteen varattuna 2 kierrosta National Golf Clubin ja 2 kierrosta Carya Golf Clubin kentillä. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Golfvaraukset osoitteesta golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus molemmille kentille. Golfbägin säilytystilat klubilla. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7). Golfbägin kuljetusmaksu lennoilla on 55 euroa (edestakaiset lennot).

Hotelli Zeynep Golf Resort sijaitsee lähellä useampaakin Belekin kenttää, lähimpänä on mm. Carya Golf (250 m). Sisarhotelli Zeynep Resort sijaitsee rannan puolella aivan golfhotellin edessä ja myös sen palveluita Golf Resort -hotellin asiakkaat voivat käyttää tarvittaessa. Hotellissa minimarket ja muita liikkeitä, kampaamo ja kokoustilat sekä maksullinen nettinurkkaus. Aulabaari, Golfers Lounge -baari ja Brasserie sekä pääravintola ja kaksi a la carte -ravintola (1 x vko sis. ai-pakettiin, etukäteisvaraus, talvikuukausina avoinna yksi a la carte -ravintola), hotelli järjestää sesonkina myös muutamana iltana viikossa elävää musiikkia. Ohjattua toimintaa päiväaikaan, mm. sauvakävelyä, pöytätennis ja tenniskenttä (valaistus maksullinen, 1 pelitunti/pvä sis ai-pakettiin). Kylpyläosasto tarjoaa maksullisia hoitoja, täällä on myös kauneushoitola, sauna ja hamam (käyttö vapaa, hoidot ja käsittelty lisämaksullisia), sisäuima-allas ja kuntosali..

Huoneet

Tilavissa, maanläheisin vaalein värein sisustetuissa standardihuoneissa kokolattiamatto, maksullinen tallelokero ja kylpyhuoneissa suihkukaappi. Kalustettu parveke tai terassi (1. krs. huoneet). Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta jopa kahdella. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Muuta

Hotelli rakennettu vuonna 2011, remontoitu 2016. Hotellissa yhteensä 180 huonetta viisikerroksisessa rakennuksessa. Vastaanotto sijaitsee viereisessä Zeynep Resort -hotellissa, jonne lentokenttäbussi tuo asiakkaat ja josta hotellivieraat kuljetetaan golfautoilla sisäänkirjautumisen jälkeen golfhotellin puolelle.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

  • Rakennusvuosi ( 2011 )
  • Uusittu/uudistettu ( Latest winter 2010/2011 )
  • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 5 )
  • Hissi
  • Hissi kaikkiin kerroksiin

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas

RANTAPALVELUT

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE