Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Sirene 5 kierrosta 3 Pasha & 2 Sultan

Sirene 5 kierrosta 3 Pasha & 2 Sultan

Kausi:

Golfpaketti Sirene Golf Resort ja 5 kierrosta Pasha/Sultan

Pakettiin sisältyy 5 kierrosta Antalya Golf Clubin kentillä Pasha (3) ja Sultan (2) saatavuuden mukaan. Kierrokset varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus Antalya Golf Clubille, muille golfkentille maksullinen kuljetus järjestettävissä. Golfbägin säilytystilat hotellissa. Matkapakettiin sovelletaan peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).

Monipuolinen ja tasokas rantalomahotelli
Hotelli sijaitsee Belekin ranta-alueella, ympärillä muita samantyyppisiä hotelleja, Kadriyen kylään (6 km) hyvät minibussiyhteydet hotellin edestä. Monipuoliset palvelut, mm. myymälöitä, kampaamo sekä kylpyläosasto, jossa sauna, hamam, kuntosali ja hieronta- ja kauneuspalvelut sekä sisäallas. Biljardi (maksullinen), pöytätennis ja tennis (neljä massakenttää, varusteet maksullisia) sekä koripallo/lentopallokenttä ja yksi täysimittainen jalkapallokenttä. Pelejä shakista ataripeleihin ja langaton internetyhteys sekä internetnurkkaus (kolme konetta). Päivittäin ohjattua toimintaa ja kansainvälinen miniklubi sesonkiaikana. Illallis- ja snackravintola sekä kaksi a la carte -ravintolaa ( 8eur/hlö palvelumaksu, etukäteisvaraus), kaksi baaria ja disko/yökerho. Kokoustilat (5 kpl, 20 - 500 hlöä) ja -palvelut. Lähin golfkenttä Antalya Golf Club 500 m, kuljetuspalvelu sinne, sekä National ja Titanic-kentille
Huoneet
Tilavissa, uusituissa päärakennuksen standardihuoneissa (juniorsviitti) kokolattiamatto, villahuoneissa (superior deluxe) laminaattilattia, puhelin, satelliittitelevisio, minibaari (vain virvoitusjuomat), langaton internetyhteys ja tallelokero sekä parveke tai terassi. Kylpyhuone, jossa wc, amme ja suihkukaappi/käsisuihku ja hiustenkuivaaja. Lisävuode yhdelle. Vauvansänky saatavilla. Lisätilauksesta neljän hengen huoneita, joissa kaksi huonetta, yksi kylpyhuone (villarakennuksissa). Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.
Yleistä
Virallinen luokitus 5 *. Rakennettu vuosina 1998 (villat) ja 2001 (päärakennus). Villat uusittu 2008, päärakennuksen huoneet uusitu 2011, samoin aula- ja muut yleiset tilat sekä v. 2015 ulkoalueet. Yhteensä 426 huonetta, jotka ovat sekä 6-kerroksisesssa päärakennuksessa (4 hissiä) että viidessä 2- tai 3 -kerroksisessa villarakennuksissa (ei hissiä).

Perushintaan sisältyy standardihuone, päärakennuksessa tai villassa, puutarhanäkymin sekä all inclusive -hoito, mikä sisältää päivän ateriat, välipaloja ja juomia sekä muita palveluita erityisen ohjelman mukaisesti.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya - 25 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 6 km )
  • Ydinkeskustaan ( Antalya - 40 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
GOOGLE REMARKETING CODE