Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Sirene Golf & Wellness Hotelli

Monipuolinen ja tasokas rantalomahotelli
Hotelli sijaitsee Belekin ranta-alueella, ympärillä muita samantyyppisiä hotelleja, Kadriyen kylään (6 km) hyvät minibussiyhteydet hotellin edestä. Monipuoliset palvelut, mm. myymälöitä, kampaamo sekä kylpyläosasto, jossa sauna, hamam, kuntosali ja hieronta- ja kauneuspalvelut sekä sisäallas. Biljardi (maksullinen), pöytätennis ja tennis (neljä massakenttää, varusteet maksullisia) sekä koripallo/lentopallokenttä ja yksi täysimittainen jalkapallokenttä. Pelejä shakista ataripeleihin ja langaton internetyhteys sekä internetnurkkaus (kolme konetta). Päivittäin ohjattua toimintaa ja kansainvälinen miniklubi sesonkiaikana. Illallis- ja snackravintola sekä neljä a la carte -ravintolaa, useita baareja ja disko/yökerho. Kokoustilat (5 kpl, 20 - 500 hlöä) ja -palvelut. Lähin golfkenttä Antalya Golf Club 500 m, kuljetuspalvelu sinne, sekä National ja Titanic-kentille. Kaksi allasaluetta, joissa baari, aurinkotuolit ja -varjot ja erilliset lastenaltaat. Päärakennusta lähempänä olevassa vesiliukumäet (2kpl). Pitkällä ranta-alueella rantabaari, pukukopit ja suihkut, aurinkotuolit ja -varjot sekä rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Alku- ja loppukaudesta allas- ja rantapalvelut rajoitettuja, samoin a la carte-ravintoloiden määrä suppeampi.

Huoneet
Tilavissa, uusituissa päärakennuksen standardihuoneissa (juniorsviitti) kokolattiamatto, villahuoneissa (superior deluxe) laminaattilattia, puhelin, satelliittitelevisio, minibaari (vain virvoitusjuomat), langaton internetyhteys ja tallelokero sekä parveke tai terassi. Kylpyhuone, jossa wc, amme ja suihkukaappi/käsisuihku ja hiustenkuivaaja. Lisävuode yhdelle. Vauvansänky saatavilla. Lisätilauksesta neljän hengen huoneita, joissa kaksi huonetta, yksi kylpyhuone (villarakennuksissa). Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.

Yleistä
Virallinen luokitus 5 *. Rakennettu vuosina 1998 (villat) ja 2001 (päärakennus). Villat uusittu 2008, päärakennuksen huoneet uusitu 2011, samoin aula- ja muut yleiset tilat sekä v. 2015 ulkoalueet. Yhteensä 426 huonetta, jotka ovat sekä 6-kerroksisesssa päärakennuksessa (4 hissiä) että viidessä 2- tai 3 -kerroksisessa villarakennuksissa (ei hissiä). Vastaanotossa rahanvaihto.

Perushintaan sisältyy standardihuone, päärakennuksessa tai villassa, puutarhanäkymin sekä all inclusive -hoito. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Hotellissa 7 vesiliukumäkeä (2kpl yli 12-vuotiaille sekä 5kpl 4-12-vuotiaille). Kesäkauden alussa ja lopussa saattaa olla rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 25 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 6 km )
 • Ydinkeskustaan ( Antalya - 40 km )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

: Lisämaksusta

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya Airport - 25 km )
 • Rantaan ( own beach - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 6 km )
 • Ydinkeskustaan ( Antalya - 40 km )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

 • Sisäuima-allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

: Lisämaksusta