Sirene Golfpaketti 1Pasha 1Sultan 1Carya 1National

https://www.detur.fi/static/belek_sirene_belek_hotel_s_sir1p1s1cn/belek_sirene_belek_hotel_s_00_sir2p.jpg

Kausi:

Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 25 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 6 km )
 • Ydinkeskustaan ( Antalya - 40 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

 • Sisäuima-allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Ei palveluja talvisin )
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Golfpaketti Sirene Golf Resort 1Pasha, 1Sultan, 1Carya, 1National

Pakettiin sisältyy yhteensä 4 kierrosta (1 per päivä) Antalya Golf Clubin kentillä Pasha ja Sultan, Carya Golf Clubin ja Nationalin Golf Clubin kentillä saatavuuden mukaan. Kierrokset varataan etukäteen golf@detur.fi tai 09-68 99 88 77. Mikäli haluat pelata enemmän kierroksia, voit tilata ne varauksen yhteydessä tai varata ja maksaa paikan päällä suoraan klubilta saatavuuden mukaan. Etukäteen varatuista kierroksista lähetetään ennen matkaa voucher, joka on tuotava golfklubille pelaamaan mennessä. Hotellilta on ilmainen bussikuljetus muille kentille, paitsi Caryan kentälle järjestettävissä maksullinen kuljetus. Golfbägin säilytystilat hotellissa. Peruutusten osalta Deturin erityis- ja lisäehtoja (kohta 7).


Monipuolinen ja tasokas rantalomahotelli

Hotelli sijaitsee Belekin ranta-alueella, ympärillä muita samantyyppisiä hotelleja, Kadriyen kylään (6 km) hyvät minibussiyhteydet hotellin edestä. Monipuoliset palvelut, mm. myymälöitä, kampaamo sekä kylpyläosasto, jossa sauna, hamam, kuntosali ja hieronta- ja kauneuspalvelut sekä sisäallas. Biljardi (maksullinen), pöytätennis ja tennis (neljä massakenttää, varusteet maksullisia) sekä koripallo/lentopallokenttä ja yksi täysimittainen jalkapallokenttä. Pelejä shakista ataripeleihin ja langaton internetyhteys sekä internetnurkkaus (kolme konetta). Päivittäin ohjattua toimintaa ja kansainvälinen miniklubi sesonkiaikana. Illallis- ja snackravintola sekä neljä a la carte -ravintolaa, useita baareja ja disko/yökerho. Kokoustilat (5 kpl, 20 - 500 hlöä) ja -palvelut. Lähin golfkenttä Antalya Golf Club 500 m, kuljetuspalvelu sinne, sekä National ja Tat-kentille. Kaksi allasaluetta, joissa baari, aurinkotuolit ja -varjot ja erilliset lastenaltaat. Päärakennusta lähempänä olevassa vesiliukumäet (2kpl). Pitkällä ranta-alueella rantabaari, pukukopit ja suihkut, aurinkotuolit ja -varjot sekä rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Alku- ja loppukaudesta allas- ja rantapalvelut rajoitettuja.

Huoneet
Tilavissa, uusituissa päärakennuksen standardihuoneissa (juniorsviitti) kokolattiamatto, villahuoneissa (superior deluxe) laminaattilattia, puhelin, satelliittitelevisio, minibaari (vain virvoitusjuomat), langaton internetyhteys ja tallelokero sekä parveke tai terassi. Kylpyhuone, jossa wc, amme ja suihkukaappi/käsisuihku ja hiustenkuivaaja. Lisävuode yhdelle. Vauvansänky saatavilla. Lisätilauksesta neljän hengen huoneita, joissa kaksi huonetta, yksi kylpyhuone (villarakennuksissa). Maksullinen huone- ja pesulapalvelu.
Yleistä
Virallinen luokitus 5 *. Rakennettu vuosina 1998 (villat) ja 2001 (päärakennus). Villat uusittu 2008, päärakennuksen huoneet uusitu 2011, samoin aula- ja muut yleiset tilat sekä v. 2015 ulkoalueet. Yhteensä 426 huonetta, jotka ovat sekä 6-kerroksisesssa päärakennuksessa (4 hissiä) että viidessä 2- tai 3 -kerroksisessa villarakennuksissa (ei hissiä). Vastaanotossa rahanvaihto. Luottokortit: Visa ja Master sekä Amex ja Diners.

Perushintaan sisältyy standardihuone, päärakennuksessa tai villassa, puutarhanäkymin sekä all inclusive -hoito, mikä sisältää päivän ateriat, välipaloja ja juomia sekä muita palveluita erityisen ohjelman mukaisesti.


Hotellissa 7 vesiliukumäkeä (2kpl yli 12-vuotiaille sekä 5kpl 4-12-vuotiaille). Kesäkauden alussa ja lopussa saattaa olla rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 25 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kadriye - 6 km )
 • Ydinkeskustaan ( Antalya - 40 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT

 • Sisäuima-allas
 • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Ei palveluja talvisin )
: Lisämaksusta
Yhteystiedot