Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Lancora Beach Hotelli

Lancora Beach Hotelli

Kausi:

Rantahotelli Kemerin keskustassa

Hotellin sijainti on hyvin keskeinen, kävelymatka Kemerin ydinkeskustaan. Hotellissa peruspalvelut kuten ravintola, sisäbaari sekä pieni spaosasto, jossa sauna ja hamam (hoidot lisämaksusta). Hotellialueella maksullinen Wifi ja aktiviteetteja, kuten kuntosali ja pöytätennis sekä biljardi (maksullinen). Uima-allasalueella on pääaltaan lisäksi Relax-allas ja pikkulasten allas (syvyys 25cm). Aurinkotuolit ovat pääosin varjoisilla paikoilla sisäpihalla, rakennusten välissä ja puutarhassa. Ranta palveluineen on hotellin edustalla, maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä rantabaari (ei sis. AI) ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Allaspyyhkeet lainaksi takuumaksua vastaan. Sesonkiaikaan musiikkia tai muuta iltaohjelmaa muutamana iltana viikossa. Lähiympäristössä muita hotelleja, yökerho, baareja ja ravintoloita, joiden äänet saattavat kuulua ajoittain häiritsevästi huoneisiin.

Huoneet

Ruskeasävyisissä standardihuoneissa laminaattilattia, osassa kaksoisvuode ja kylpyhuoneessa suihkukaappi/muutamissa amme. Osa standardihuoneista ilman parveketta/terassia. Perhehuoneissa on 2 huonetta, 1 yhteinen kylpyhuone, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa. Comfort-huoneet uusittu selkeän sinisen ja kermansävyisin tekstiilein, tumma laminaattilattia ja moderni kylpyhuone suihkukaapilla, muuten sama varustelu kuin standardihuoneissa. Em. huonetyypeissä lisävuode enintään kahdelle sohvasta/taittosänky. Pienemmät promohuoneet ilman parveketta ja näkymä sisäänkäynnille/takapihalle, lisävuode enintään yhdelle. Vauvansänky saatavissa. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu. Hotellissa on yksi standardi- ja yksi promohuone liikuntarajoitteisille, kysy lisää myyntipalvelusta.


Muuta 
Virallinen luokitus 4*. Hotelli valmistunut 1989 ja uusittu vuonna 2016, invahuoneet valmistuneet 2018. Kahdessa nelikerroksiesssa rakennuksessa yhteensä 233 huonetta. Vastaanotossa rahanvaihto.
Perushintaan sisältyy majoitus promohuoneessa ja all inclusive-hoito, lisämaksusta muut huonetyypit. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista. Kesäkauden alussa ja lopussa sekä talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya - 60 km )
  • Rantaan ( Oma ranta - 0 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( Kemer - 0 km )
  • Ydinkeskustaan ( Kemer - 1 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas

RANTAPALVELUT

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Deniz Cad. No. 39, Kemer/Antalya, Turkey

Telephone

:+90 242 814 22 85

Fax

:+90 242 814 22 90

GOOGLE REMARKETING CODE