Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Catty Garden Huoneistot

Catty Garden Huoneistot

Kausi:


Iso, viihtyisä hotelli Sideen johtavan tien varrella
Useasta rakennuksesta koostuvan hotellin sijainti on keskeinen, rannalle kävelymatka ja Siden keskustaankin vain pari kilometriä (1,5 km), ympäristössä paikallisasutusta, moskeija, muita hotelleja, joitain baareja ja ravintoloita, lähin minimarket hotellissa, toinen n. 300 m ja isompi supermarket n. 1 km. Hotellissa on vehreä puutarha, aulatiloissa langaton internetyhteys ja satelliittitelevisio sekä internetkahvila (maksullinen, 4 konetta). Hotellissa ravintola sekä sisäbaari, jossa myös terassin puoli ja tarjoilu allasalueella (avoinna 8:30 - 04). Maksulliset sauna ja hamam sekä hierontapalvelu. Aktiviteetteja kuten biljardi ja pöytätennis (maksullisia). Allasalueella erillinen lasten allas, aurinkotuoleja ja varjoja sekä kaksi allasta, joissa toisessa kaksi vesiliukumäkeä. Lasten leikkialue pihalla. Sesonkiaikaan hotelli järjestää viikottain teemaillan. Ulkopalvelut rajoitettuja kauden alku- ja loppuvaiheessa.

Huoneistot
Vaaleasävyisiä, pelkistettyjä keittonurkallisia studioita sekä yhden makuuhuoneen ja olohuone/keittiönurkkauksen käsittäviä huoneistoja. Laattalattia, puhelin sekä maksullinen tallelokero. Keittonurkkauksessa peruskeittiövarustus, pieni jääkaappi, sähkölevy (2 kpl, ei uunia). Parveke. Kylpyhuoneessa suihkukaappi/käsisuihku ja wc. Lisävuodemahdollisuus osassa yhdelle, osassa kahdelle. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Yleistä
Vanhin osa rakennettu vuonna 1989, muut rakennukset vuosina 1995, 2002 ja 2010. Kaikki huoneistot uusittu vuonna 2011, ja 2013-14 uusittu kokonaan aula - ja ravintolatilat. Yhteensä 148 huoneistoa neljässä nelikerroksisessa rakennuksessa, ei hissejä. Vastaanotossa rahanvaihto.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä (studio tai kaksio) keittomahdollisuudella, ei aterioita. Lisämaksusta aamainen tai all inclusive -hoito. All inclusive sisältää päivän pääateriat sekä paikallisia virvoitus- ja alkoholijuomia. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Hotellissa 2 vesiliukumäkeä (auki rajoitetusti kaksi kertaa päivässä). Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

  • Lentokentälle ( Antalya - 65 km )
  • Rantaan ( Side Beach - 800 m )
  • Paikalliseen keskustaan ( 0 m )
  • Ydinkeskustaan ( Side - 1,5 km )

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
  • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( Yleinen ranta 650 m )

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:1008 sokak, No:7 Side-Antalya

Telephone

:+90 242 753 23 52

Fax

:+90 242 753 30 29

GOOGLE REMARKETING CODE