Dream World Hill Hotelli

https://www.detur.fi/static/side_dream_world_hill_s_dreamh/side_dream_world_hill_s_00_dreamh.jpg

Kausi:

Raikas, uusi tasohotelli Kumköyn alueella

Korkealla mäellä sijaitsevasta hotellista on hyvät näkymät merelle. Ympäristössä muita hotelleja, Kumköyn kylän palvelut vieressä (100m), alas rannalle kävelymatka, lähistöllä mm. Iz Flower-hotellimme. Tyylikkäässä sinivalkoisessa hotellissa monipuoliset palvelut; mm. avara, värikkäin huonekaluin sisustettu alulatila, muutamia liikkeitä, kampaamo ja wifi koko hotellin alueella. Kaksi aulabaaria, aamiais/lounas- ja illallisravintola, lisäksi kolme a la carte -ravintolaa (1xvko sis. ai-ohjelmaan), kahvila sekä disko/yökerho. Hotelliviereiden viihdykkeeksi päivisin ohjattua toimintaa (vesijumppa, boccia, darts jne) ja iltaisin ajoittain elävää musiikkia ja showohjelmaa. Lisäksi asiakkaiden käytössä kuntosali ja pöytätennis. Erillinen kylpyläosasto tarjoaa maksullisia terveys- ja kauneushoitoja, täällä on myös hamam ja sauna (käyttö maksuton, käsittelyt maksullisia) ja sisäallas. Piha-alueella allasalueet, joissa baaripalvelut, aurinkovarjot- ja tuolit ja allaspyyhkeet, pääaltaassa vesiliukumäet (7 kpl), lisäksi aikuisille tarkoitettu relax-allas ja erillinen lasten allas. Alhaalla Kumköyn rannalla rantalentopallokentto, rantabaari (ai sis. välipalaa, virvoitusjuomia ja olut/viini), aurinkotuolit ja -varjot sekä erilaisia maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Ulkopalveluissa saattaa olla säärajoituksia kauden alku- ja loppuvaiheessa.

Huoneet

Tilavat, tyylikkäästi sisustetut modernit standardihuoneet, joissa laattalattia, tallelokero ja tee/kahvisetti sekä minibaari (vesi täytetään päivittäin). Isohko kalustettu parveke. Kylpyhuoneissa suihkukaappi, wc ja hiustenkuivaaja. Huoneissa kaksoisvuode ja normaali vuode, osassa erilliset vuoteet, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula ja huonepalvelu.

Perhehuoneissa kaksi erillistä huonetta, joista toisessa kaksoisänky ja toisessa kaksi normaalivuodetta. Yksi kylpyhuone. Muuten sama varustelu kuin standardihuoneessa.

Muuta

Virallinen luokitus 5* . Hotelli on rakennettu vuosina 2015/2016/2017 ja siinä on yhteensä 321 huonetta 9-kerroksisessa rakennuksessa. Rahanvaihto vastaanotosta 24 h, lähin pankkiautomaatti 15 0m hotellista. Alueella sekä sisällä hotellissa paljon tasoeroja ja portaita,  hissi kaikkiin kerroksiin.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive-hoito. Lisämaksusta perhehuone tai standardihuone merinäkymällä. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Helmi-maaliskuussa sekä loka-marraskuussa rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

 • Lentokentälle ( Antalya - 60 km )
 • Rantaan ( Oma ranta - 350 m )
 • Paikalliseen keskustaan ( Kumköy - 100 m )
 • Ydinkeskustaan ( Side - 6 km )

YLEISET PALVELUT

 • Kerroksia (ml. pohjakrs) ( 9 )
 • Hissi ( 4 )

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

 • Internetyhteydet ( Hotellin alueella )
 • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

 • Lasten allas
 • Aikuisten allas
 • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

 • Hotellin ranta ( Oma ranta )
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Side - Kumköy 07330 Antalya Turkey

Telephone

:+90 242 756 09 99

Fax

:+ 90 242 756 09 88

Sähköpostiosoite

:info@dreamworldhotels.com.tr