Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Horus Paradise Luxury Resort Hotelli

Horus Paradise Luxury Resort Hotelli

Kausi:


Egyptiläistyylinen, hyvätasoinen all inclusive -hotelli Kumköyn laitamilla
Kumköyn kylän tuntumassa sijaitseva viiden tähden palvelut tarjoava hotelli, jossa on päärakennuksen ja uudisrakennuksen (Resort) lisäksi laajassa puutarhassa lukuisia tasoltaan vaatimattomampia (3*) Garden- ja Beach -rakennukset, joissa sijaitsevat klubihuoneet. Päärakennuksessa monipuoliset palvelut; myymälöitä, kokoustilat (4 kpl, 40-1000 hlöä), aulabaari, illallisravintola ja neljä á la carte -ravintolaa. Maksullinen wifi aulatilassa. Kylpyläosasto, jossa kuntosali, sisäallas, sauna, hamam (hoidot lisämaksusta) ja hierontapalvelut sekä erilaisia kauneushoitoja (lisämaksusta). Pöytätennis, pöytäpelejä ja rantalentopallokenttä sekä minijalkapallo. Biljardi ja muita pelejä lisämaksusta. Järjestettyä ohjelmaa päivisin ja lapsille kansainvälinen miniklubi sekä lasten leikkialue. Iso, aurinkoinen allasalue, jossa aurinkotuolit ja -varjot, allasbaari sekä erillinen lastenallas ja iso liukumäkiallas. Allas-/rantapyyhkeet saatavissa (pyyhekortti takuumaksulla). Omalla rannalla aurinkotuolit ja -varjot, baari, rantalentopallo ja erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia (maksullisia). Alku- ja loppukaudesta allas- ja rantapalvelut rajoitettuja.


Huoneet

Päärakennuksen huoneet (huonetyyppi hotellihuone - pihanäköala tai - merinäköala) ovat melko tumma/punasävyisiä, tilavia huoneita, joissa laminaattilattia. Maksullinen tallelokero, puhelin, satelliittitelevisio ja minibaari (päivittäin virvoitusjuomia) sekä parveke tai terassi (1. krs huoneet). Kylpyhuoneessa amme/käsisuihku, wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesula- ja huonepalvelu.

Resort-rakennuksessa sijaitsevat superiorhuoneet ja perhehuoneet sekä sviitit (huonetyypit "Resort-superiohuone" , "Resort-perhehuone ja Resort - Sviitti) . Huoneet tilavahkoja, moderneja ja valoisia, beige/turkoosisävyinen sisustus ja kokolatttiamatto, näköala puutarhaan tai perhehuoneissa osassa merinäköala. Muuten sama varustus kuin päärakennuksen huoneissa, mutta kylpyhuoneessa suihkukaappi. Sviitissä erillinen makuuhuone ja olohuone. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, perhehuoneissa kahdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Puutarhassa sijaitsevissa bungalowrakennuksissa sijaitsevat Garden-huoneeet (Huonetyypit Garden - standardihuone ja Garden - perhehuone). Huoneissa klassinen sisustus, muuten sama varustelu kuin päärakennuksen huoneissa.

Beach-huoneet sijaitsevat lähinnä rantaa olevissa bungaloweissa, rannalle niistä matkaa vain 10-20 m, mutta päärakennuksen palveluihin pidempi, n. 5 min. kävely. Huoneissa laattalattia, parveke (2.krs) tai terassi (1. krs), kylpyhuoneessa suihkukaappi,  muuten sama varustelu kuin päärakennuksen standardihuoneissa.Yleistä

Virallinen luokitus 5*. Kahdeksankerroksinen päärakennus rakennettu 2008, vuosittaista kunnossapitoa, viisikerroksisest Resort -uudisrakennukset (2 kpl) rakennettu v. 2016 ja 3-4 kerroksiset Garden-rakennukset 1984, viimeksimainitutt uusittu vuosina 2015-16. Päärakennuksessa 227 huonetta, Resort-rakennuksissa yhteensä 328 huonetta ja 83 Garden-huonetta. Hotellissa keskusilmastointi, säänmukainen automaattinen keskusohjaus. Garden-rakennuksissa ei ole hissejä, päärakennuksen hissit eivät mene ylimpään kerrokseen.

Päärakennuksen vastaanotossa rahanvaihto.

Perushintaan sisältyy majoitus valitussa huonetyypissä all inclusive -pakettilla. Ai sisältää päivän ateriat ja välipaloja, paikallisia juoma ja muita palveluja erillisen, hotellilta saatavan ohjelman mukaisesti.

Hotellissa 4 vesiliukumäkeä (ikäraja 6-vuotta). Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.
Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

 


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

  • Hyväksyttävät luottokortit ( Visa & MasterCard )
  • Tallelokerot huoneissa
  • Internetyhteydet ( Till 256 MB free )

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Sisäuima-allas
  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
  • Vesiliukumäkiallas

HOTELLIN ESTEETTÖMYYS

  • Ei sovellu yleisesti ottaen liikuntarajoitteisille.
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Side Mah. Inönü Bulvari No : 35/1 07330, Side-Antalya

Telephone

:+90 242 753 39 00

Fax

:+90 242 753 44 55

GOOGLE REMARKETING CODE