Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Iz Flower Side Beach Hotelli

Kausi:

Rento all Inclusive -rantahotelli Kumköyssä
Hotelli sijaitsee viheralueiden ympäröimänä hiekkarannan edustalla ja matkaa Siden historiallisille nähtävyyksille on vain viitisen kilometriä. Hotellissa pääravintolan lisäksi muutama a la carte -ravintola (avoinna n. 20.6.-15.10., 1 x vko yhdessä sis. ai-ohjelmaan) ja baari sekä päivisin kahvilapiste hotelliaulassa. Sauna ja ilmastoitu kuntosali ovat maksuttomia hotellivieraille. Kylpyläosastolla on tarjolla erilaisia hoitoja ja palveluja lisämaksusta mm. hamam, hieronta, kauneushoidot, kampaamo. Hotellin aulassa ja allasalueella on maksullinen, langaton nettiyhteys.
Aurinkoisella uima-allasalueella on baari, 2 aikuisten ja 2 lasten allasta sekä vesiliukumäkiallas (2 mäkeä, ikäraja 6-v., käytössä rajoitetun ajan päivittäin). Hotellin rannalla maksuttomat aurinkovarjot ja -tuolit. Hotelli antaa vierailleen käyttöön rantapyyhkeen, sen vaihdosta peritään pieni maksu. Animaatiotiimi järjestää ohjattua toimintaa kaikenikäisille. Sesonkiaikaan kansainvälinen miniklubi 4-12-v. lapsille. Puutarhassa pieni leikkialue. Pöytätennis ja maksullinen biljardi.
Hotellissa ja alueella on paljon tasoeroja ja portaita, ei sovellu liikuntaesteisille. Kauden alku- ja loppuvaiheessa ulkopalveluissa voi olla rajoituksia, ulkopalvelut avataan vuosittain toukokuun puolivälin paikkeilla.

Huoneet

Raikkaissa, pienehköissä huoneissa laattalattia (osassa laminaatti), maksullinen tallelokero (noin 1,50e/päivä), minibaari, kahvi/teesetti, televisio satellittikanavineen, puhelin sekä pieni kalustettu parveke. Kylpyhuoneessa wc, hiustenkuivaaja sekä amme/kiinteä suihku (uudemmissa huoneissa on suihkukaappi ja käsisuihku). Standardihuoneessa on joko 2 yhden hengen sänkyä tai ranskalainen sänky (leveys n.140cm). Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (alle 13-v) sohvatuolista. Vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu

Tilauksesta myös isompia noin 35 m2 perhehuoneita, joissa kaksi huonetta (toisessa 2 yhden hengen sänkyä ja toisessa ranskalainen sänky. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (alle 13-v) sohvatuolista. Mikäli matkustatte isommassa seurueessa, huomioittehan että perhehuoneet sijaitsevat eri rakennuksessa kuin muut huonetyypit.


Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Rakennettu 1996, uusittu 2009, perhehuoneita sekä kalusteita maalattu talvella 2011-2012 ja 2013 on rakennettu huoneita ylimpään kerrokseen Yhteensä 259 huonetta kahdessa 9-kerroksisessa rakennuksessa, kaksi hissiä molemmissa (ei kaikkiin kerroksiin). 

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja all inclusive -paketti, joka sisältää päivän ateriat ja välipaloja, paikallisia juomia sekä palveluja erillisen ohjelman mukaisesti. All Inclusive-hoitoon sisältyy myös virvokkeita ja paikallisia juomia rannan itsepalvelubaarista. Allas- ja ranta-alueella juomat tarjoillaan aina muovilaseissa turvallisuussyistä. Lisämaksusta perhehuone. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella.
Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
  • Vesiliukumäkiallas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( own beach )
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE