Iz Flower Side Beach Hotelli

https://www.detur.fi/static/side_iz_flower_side_beach_s_izflow/side_iz_flower_side_beach_s_00_izflow.jpg

Kausi:


Rento all Inclusive -rantahotelli Kumköyssä
Hotelli sijaitsee viheralueiden ympäröimänä hiekkarannan edustalla ja matkaa Siden historiallisille nähtävyyksille on vain viitisen kilometriä. Hotellissa pääravintolan lisäksi muutama a la carte -ravintola ja baari sekä päivisin kahvilapiste hotelliaulassa. Sauna ja ilmastoitu kuntosali ovat maksuttomia hotellivieraille. Kylpyläosastolla on tarjolla erilaisia hoitoja ja palveluja lisämaksusta mm. hamam, hieronta, kauneushoidot, kampaamo. Hotellin aulassa ja allasalueella on maksullinen, langaton nettiyhteys.
Aurinkoisella uima-allasalueella on baari, 2 aikuisten ja 2 lasten allasta sekä vesiliukumäkiallas (2 mäkeä, ikäraja 6-v., käytössä rajoitetun ajan päivittäin). Hotellin rannalla maksuttomat aurinkovarjot ja -tuolit. Hotelli antaa vierailleen käyttöön rantapyyhkeen, sen vaihdosta peritään pieni maksu. Animaatiotiimi järjestää ohjattua toimintaa kaikenikäisille. Sesonkiaikaan kansainvälinen miniklubi 4-12-v. lapsille. Puutarhassa pieni leikkialue. Pöytätennis ja maksullinen biljardi.
Hotellissa ja alueella on paljon tasoeroja ja portaita, ei sovellu liikuntaesteisille. Kauden alku- ja loppuvaiheessa ulkopalveluissa voi olla rajoituksia, ulkopalvelut avataan vuosittain toukokuun puolivälin paikkeilla.


Huoneet

Raikkaissa, pienehköissä huoneissa laattalattia (osassa laminaatti), maksullinen tallelokero (noin 1,50e/päivä), minibaari, kahvi/teesetti, televisio satellittikanavineen, puhelin sekä pieni kalustettu parveke. Kylpyhuoneessa wc, hiustenkuivaaja sekä amme/kiinteä suihku (uudemmissa huoneissa on suihkukaappi ja käsisuihku). Standardihuoneessa on joko 2 yhden hengen sänkyä tai ranskalainen sänky (leveys n.140cm). Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (alle 13-v) sohvatuolista. Vauvansänky saatavilla. Tilauksesta myös isompia noin 35 m2 perhehuoneita, joissa kaksi huonetta (toisessa 2 yhden hengen sänkyä ja toisessa ranskalainen sänky. Lisävuodemahdollisuus yhdelle lapselle (alle 13-v) sohvatuolista. Mikäli matkustatte isommassa seurueessa, huomioittehan että perhehuoneet sijaitsevat eri rakennuksessa kuin muut huonetyypit.Yleistä

Virallinen luokitus 4*. Rakennettu 1996, uusittu 2009, perhehuoneita sekä kalusteita maalattu talvella 2011-2012 ja 2013 on rakennettu huoneita ylimpään kerrokseen Yhteensä 259 huonetta kahdessa 9-kerroksisessa rakennuksessa, kaksi hissiä molemmissa (ei kaikkiin kerroksiin). Vastaanotossa rahanvaihto sekä kulta- ja vaateliike. Maksullinen pesulapalvelu. Kumköyn kylässä on kauppoja, vaate- ja asusteliikkeitä. Dolmus-bussit kulkevat tiheästi päätietä pitkin Sideen ja Manavgatiin.

Perushintaan sisältyy majoitus standardihuoneessa ja  all inclusive -paketti, joka sisältää päivän ateriat ja välipaloja, paikallisia juomia sekä palveluja erillisen ohjelman mukaisesti. All Inclusive-hoitoon sisältyy myös virvokkeita ja paikallisia juomia rannan itsepalvelubaarista. Allas- ja ranta-alueella juomat tarjoillaan aina muovilaseissa turvallisuussyistä. Lisämaksusta perhehuone. Lisätietoa ateriavaihtoehdoista.

Talvikauden aikana yleisesti rajoituksia allas-ja ulkopalveluissa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

RAVINTOLA/BAARIPALVELUT

UIMA-ALTAAT

  • Aikuisten allas
  • Lasten allas

RANTAPALVELUT

  • Hotellin ranta ( Oma ranta )
: Lisämaksusta
Yhteystiedot
Osoite

:Side - Kumköy 07330 Antalya Turkey

Telephone

:+90 242 756 04 44

Fax

:+ 90 242 756 10 71

Sähköpostiosoite

:info@izflowerhotel.com