Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 

Lauantaina ja sunnuntaina klo 10-16


Sandy Beach Hotelli

Kausi:

Keskitason aurinkoinen all inclusive-rantahotelli Siden liepeillä

Hotelli sijaitsee Kumköyn kylän liepeillä, Sideen johtavan kävelytien varressa, päätielle n. 100 metriä, hyvät yhteydet Siden keskustaan (2,5 km) minibussilla päätieltä tai rannan kävelytietä. Hotellissa hyvät peruspalvelut: minimarket, kampaamo, valokuvaus- ja laukkuliike. Satelliittitelevisio ja langaton internetyhteys aulatilassa. Aulabaari ja ravintola, jossa myös ulkoterassi. Ohjattua toimintaa päiväaikaan ja viikoittain turkkilainen ilta. Lapsille 4 -11v. kansainvälinen miniklubi, leikkihuone ja -alue). Maksullinen kylpyläosasto, jossa kauneushoitola ja muita hoitoja. Sauna ja hamam (käsittelyt maksullisia) sekä pieni kuntosali. Pöytätennis, koripallokenttä, darts, boccia. Allasalueella baari, josta tarjoilu myös rannalle, erillinen lastenallas ja aurinkotuoleja ja varjoja, allas/rantapyyhkeet.Viereisellä omalla ranta-alueella aurinkotuoleja ja -varjoja, rantalentopallokenttä ja maksullisia vesiurheilumahdollisuuksia. Ranta loivasti syvenevänä ja hienohiekkaisena soveltuu hyvin myös lapsille.

Huoneet

Uudistetut, nykyaikaisesti turkoosin ja beigen värein sisustetut pienehköt huoneet, joissa laminaattilattia, minibaari (vesipullot saapumispäivänä), maksullinen tallelokero, parveke. Kylpyhuoneessa suurimmassa osassa suihkukaappi (90%,, joissain amme/käsisuihku), wc ja hiustenkuivaaja. Lisävuodemahdollisuus yhdelle, vauvansänky saatavilla. Maksullinen pesulapalvelu.

Lisäksi varattavissa hieman suurempia huoneita samoilla varusteilla sekä perhehuoneita, joissa muuten sama varustus kuin standardihuoneissa, mutta kaksi huonetta, joista toisessa kaksoisvuode ja toisessa kaksi normaalivuodetta, yksi kylpyhuone, televisio toisessa huoneessa. Osassa perhehuoneita ilmastointi vain toisessa huoneessa.
Yleistä
Virallinen luokitus 4*. Rakennettu 1997, uusittu talvella 2006/2007, ulkotilat uusittu 2010, 2014-15 remontoitiin koko 5.krs. Talvella 2015-16 huoneisiin uusittu laminaattilattiat ja vaihdettu suihkukaapit (90%) ammeiden tilalle. Yhteensä 274 huonetta kuudessa 4-5 -kerroksisessa rakennuksessa. Yhtä rakennusta lukuunottamatta rakennuksissa on hissi.
 
Perushintaan sisältyy standardihuone ja all inclusive-hoito. Lisämaksusta tilavampi huone tai perhehuone.
Lisätietoja ateriavaihtoehdoista. Ulkoaltaiden ja rantapalveluiden käytössä rajoituksia kesäkauden alku-ja loppupuolella sekä talvikaudella. Vesipuistoissa on kansainvälisiä / kansallisia turvallisuusmääräyksiä ja rajoituksia esim. laitteiden ikä- ja/tai pituusrajat sekä maksimiasiakasmäärä puistossa.


Hotelli-info, osa palveluista lisämaksusta

ETÄISYYDET

YLEISET PALVELUT

LISÄTIETOA - Internet on usein hidas ja katkeilee

UIMA-ALTAAT (rajoituksia loka-huhtikuu)

  • Lasten allas
  • Aikuisten allas
: Lisämaksusta
GOOGLE REMARKETING CODE